Ertuğrul Gazi Engin Altan Düzyatan öldü ttsi herkesi üzdü

Gün geçmiyor ki bir ünlünün ölüm haberi sosyal medya da asılsızlık ile gündeme çıksın. Nedendir bilinmez, 'sevenlerini kahretti, öldü' gibi haberlerin bu kere sahibi ünlü oyuncu Diriliş Ertuğrul başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan oldu.

Haberler 14.06.2017 - 18:03 Son Güncelleme : 14.06.2017 - 23:37

Gün geçmiyor ki bir ünlünün ölüm haberi sosyal medya da aslszlk ile gündeme çksn. Nedendir bilinmez, sevenlerini kahretti, öldü gibi haberlerin bu kere sahibi ünlü oyuncu Dirili Erturul barol oyuncusu Engin Altan Düzyatan oldu. Sosyal medya da Engin Altan Düzyatan öldü paylamlar herkesi üzerken biraz üzerine gidilip aratrldu zaman, haberin aslszl da ortaya çkt. Öyle ki Engin Altan Düzyatann ölüm sebebi de belli oldu. Engin Altan Düzyatan trafik kazas sonras öldü denildi.

Ancak görünen sadece buydu. usta oyuncu hakkda ortaya atlan iddialarda ölmedii gündeme çknca, sevenleri büyük bir oh çekti. Oyuncu sosyal medyadan açklama yapt. Söz konusu haberleri duyan engin altan düzyatan, Twitter hesabndan, gülücük ikonu ile birlikte Duyduuma göre ölmüüm mesajn yazarak, iyi olduunu duyurmu oldu.

GEçEN HAFTA TALYADAYDILAR

Dirili Erturulun çekimlerinin tamamlanmasyla Engin Altan Düzyatan, ei ve ayn zaman Hülya Koçyiitin torunu olan Nesliah Alkoçlar ve oullar Emir Arasla birlikte talya yolculuuna çkt.37 yandaki Altan Düzyatan ve ailesi bir arkadann teknesiyle birlikte önce Yunanistana sonra talyaya geçti. çift, Capri ve Portofino gibi yerlerde turlar yaparak tatilini deerlendirecek.Star TV ekranlarnda yaynlanan Duymayan Kalmasnn haberine göre Düzyatan ailesinin kald otelin gecelik fiyatnn ise 12 bin lira olduu öne sürüldü.

çocuklarnn suratn göstermemeye devam eden çift sadece ayaklarn sosyal medyadan paylat.

Ana Sayfaya Git