Eruh Halkı İsyan Etti!

Siirt’in Eruh ilçesinde bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile muhtarlar, Karayolları 9’uncu Bölge Müdürlüğü ve yüklenici firma hakkında suç duyurusunda bulundu.

Haberler 08.09.2017 - 10:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Eruhta 10 sivil toplum kuruluunun temsilcisi ile muhtarlar, 2013 ylndan beri yapm devam eden su ebekesi ile ilgili Eruh Cumhuriyet Basavclna, Karayollar 9uncu Bölge Müdürlüü ve yüklenici firma hakknda suç duyurusunda bulundu.

KARAYOLLARINA SUç DUYURUSU

Suç duyurusu dilekçesinde, halen teslimi salanamayan su ebekesi hattndaki problemler sebebiyle vatandalarn büyük maduriyetler yaad belirtilerek, Eruh ilçesinde yaayan vatandalarmz üpheli irketin yapt ihmal ve ii halen teslim etmemi olmasndan dolay ortaya çkan susuzluk problemleri ile vatandalarmz kendi imkanlaryla ile ba etmeye çalmaktadr. lçede yaanan su sknts nedeniyle vatandalarmz temel ihtiyaçlarn karlanmamasndan dolay kamu salnn toplu bir ekilde bozulmas an meselesi olduunu belirttiler. Bu sebeplerle Eruh Cumhuriyet basavcla suç duyurusunda bulunarak üpheliler hakknda soruturma balamasna talep etme zorunluluu hasl olmutur ifadelerine yer verildi.

Ana Sayfaya Git