Erzinca Kemaliye'de son dakika trafik kazası! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Erzincan'da son dakika trafik kazası.Erzincan son dakika haberlerinde meydana gelen korkuç kaza da 4 kişiin yaşamını yitirdiği açıklanırken, çok sayıda yaralı olduğu da bildirildi. Erzincan'da Karasu nehrine düşen araç içnde buluna 4 kişinin yaşamını yitirdiği 3 kişinin ağır yaral ıolduğu bildirilirken, kayıp olan bir kişinin de arama çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Haberler 15.06.2020 - 23:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Erzincanda son dakika trafik kazas.Erzincan son dakika haberlerinde meydana gelen korkuç kaza da 4 liiin yaamn yitirdii açklanrken, çok sayda yaral olduu da bildirildi.

Erzincanda Karasu nehrine düen araç içnde buluna 4 kiinin yaamn yitirdii 3 kiinin ar yaral olduu bildirilirken, kayp olan bir kiinin de arama çalmalarnn sürdüü belirtildi.

Sürücüsünün ismi ve plakas henüz belirlenemeyn araç, Kemaliye ilçesi giriinde bulunan irz Köprüsünden Karasu Nehrine dütü.

Olay gören vatandalarn ihbar ile bölgeye gelen jandarma, polis ve 112 Acil Salk çalanlar, nehirden 4 kiinin cansz bedenini çkard.

Nehirden yaral kurtarlan 3 kii ise Kemaliye Devlet Hastanesinde tedavi altna alnd.

Yaral kurtulanlarn ifadesine göre araçta 8 kiinin olduunu deerlendiren ekipler, kayp kiinin bulunmas için de arama çalmas balatt.

l Afet ve Acil Durum Müdürlüü (AFAD), ekiplerinin kayp kiiyi nehirde arama çalmas sürüyor.

Kemaliye Kaymakam Murat Atc yapm olduu açklamada, bir aracn ilçedeki Karasu Nehrine dümesi sonucu ilk belirlemelere göre 4 kiinin hayatn kaybettiini, 3 kiinin de yaralandn söyledi. Yarallarn ifadesine göre araçta 8 kiinin bulunduunu aktaran Atc, kayp olduu deerlendirilen kiiyi de arama çalmalarnn sürdüünü ifade etti.

Ana Sayfaya Git