Son dakika yangın da 9 ev yok oldu

Erzincan son dakika haberlerinde geçtiğimiz gün başlayan yangının detaylarına ulaşılıyor. Erzincan'da geçtiğimiz gün otlarda başlayan yangın söndürülemedi ve 9 evin kurtarılamayarak kül olduğu açıklandı.

Haberler 16.07.2017 - 23:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Erzincan son dakika haberlerinde geçtiimiz gün balayan yangnn detaylarna ulalyor. Erzincanda geçtiimiz gün otlarda balayan yangn söndürülemedi ve 9 evin kurtarlamayarak kül olduu açkland.

çayrl ilçesine bal Yazkaya köyünde belirlenemeyen bir sebeple yangn çkt. Bir evin yanndaki ot ynn tutumasyla balayan yangn, rüzgarn da iddetiyle dier evlere sçrad. Yangnn baladn gören köy sakinleri, bir yandan kendi çabalaryla yangn söndürmeye çabalarken, bir yandan da itfaiyeye haber verdi. Haber verilmesi üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yangna müdahale etti. Yangn itfaiye ekiplerinin uralar sonucu söndürüldü. Can kaybnn yaanmad yangnda, 9 ev kullanlamaz hale geldi.

Olayn duyulmasnn ardndan Erzincan Valisi Ali Arslanta, 3. Ordu Komutan Orgeneral smail Serdar Sava, Erzincan Belediye Bakan Cemalettin Basoy, kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluu temsilcileri köye gelerek, köy sakinlerine geçmi olsun dileklerini iletti.

Erzincan Valisi Ali Arslanta, köy sakinleri ile olan görümesinde, konteyner evlerin köye ulamas yönünde talimat verdiini belirtti.

Ana Sayfaya Git