Erzincan son dakika otobüs kazası! Yollarüstü'nde buzlanmadan şarampole devrildi

Erzincan son dakika haberlerinde orkunç bir otobüs kazası haberi duyuldu. Erzincan'da otobüs kazasında yolcu otobüsüün şarampole devrildiği açıklandı.

Haberler 30.11.2017 - 11:04 Son Güncelleme : 30.11.2017 - 11:28

Erzincan son dakika haberlerinde orkunç bir otobüs kazas haberi duyuldu. Erzincanda otobüs kazasnda yolcu otobüsüün arampole devrildii açkland. Peki Erzincan son dakika haberlerinde arampole devrilen otobüste kaç yolcu vard? Ve ölü ve yaral says hakknda açklama yapld m?

ERZNCAN SON DAKKA KAZA HABER YÜREKLER BURKTU

Kaza, bugün saat 07.00 sralarnda Erzincan-Erzurum karayolunun 56nci kilometresinde bulunan Yollarüstü Mevkiinde meydana geldi. zmirden Ardahana giden Esada Turizme ait Fatih Akta yönetimindeki 25 EV 625 plakal yolcu otobüsü, karayolundaki buzlanmann etkisiyle direksiyon kontrolünü yitirince arampole yuvarland. Kazann bildirilmesi ardndan bölgeye, ambulans, itfaiye, AFAD, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yan yatan otobüsün altnda kalan yolculardan Havva Boynukaln öldü, 23 yolcu da yaraland. 2 oför ve muavin ise, kazadan yara almadan kurtuldu. Yarallar, bölgeye sevk edilen ambulanslarla Tercan Devlet ile Mengücek Gazi Eitim ve Aratrma Hastanelerine kaldrld.

EVN DUVARINA çARPIP çER GRMT

21 Kasmda meydana gelen halk otobüsü kazasnda bir otobüs evin duvarlarnaçarprak eve girmiti. Kaza da eve giren otobüsün çarpt 4 kii yaraland. Yarallar hastaneye kaldrld. Babalar Mahallesi 1270inci Sokakta meydana geldi. Adem Öskan yönetimindeki 24 EF 228 plakal halk otobüsü, Radiye Ylmaz yönetimindeki 24 BA 672 plakal otomobil ile kafa kafaya çarpt. Kazann iddeti ile kontrolden çkan halk otobüsü önce bir evin bahçe duvarn ykt ardndan bir evin duvarn ykarak mutfandan içeriye girdi. Kazada araç sürücüleri ile birlikte halk otobüsünde bulunan iki yolcu yaraland. Yarallar ambulanslarla Mengücek Gazi Eitim ve Aratrma Hastanesine kaldrld. Yarallarn salk durumunun iyi olduu örenilen kaza ile ilgili soruturma balatld.

Ana Sayfaya Git