Erzurum'da hastanede büyük kavga! ölü ve yaralılar var

Erzurum'da aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan kavga yaralıların kaldırıldığı hastanede devam etti. İki aile arasında hastanede de devam eden çatışmada 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Haberler 22.06.2020 - 11:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Erzurumda aralarnda husumet bulunan iki aile arasnda çkan kavga yarallarn kaldrld hastanede devam etti. ki aile arasnda hastanede de devam eden çatmada 1 kii öldü, 6 kii yaraland.

Kavga akam saatlerinde merkez Yakutiye ilçesinin Sanayi Mahallesinde meydana geldi. ddiaya göre, aralarnda husumet bulunan Kaya ile Gençolu aileleri bir kahvehane önünde tartt. Burada çkan silahl kavga Gençolu ailesinden bir kii yaraland. Polis olaya müdahale ederek kavgaya karanlar gözaltna ald. Yaralanan kii yaknlar ile birlikte Palandöken Devlet Hastanesine kaldrld. Kaya ailesi iddiaya göre gittikleri hastanenin bahçesinde Gençolu ailesine ate açt. Polis, saldrganlara annda müdahale etti. Silahl saldrda Aa Oynak isimli 1 kii öldü, 3ü ar 6 kii yaraland. Giri ve çklarn yasakland hastane önünde polis etten duvar ördü. Hastaneye tedavi olmaya gelen vatandalar ise baka hastanelere yönlendirildi.

HASTANEDE PANK

Hastane etrafnda ve içerisinde bulunanlar silah sesleri ile büyük bir panik yaanmasna yolaçt. Acil servisdeki vatandalar ve doktorlar canlarn kurtarmak için güvenli yerlere sakland. Görgü tanklar, Ne olduunu anlamadan hastanenin bahçesinde art arda silahlar patlad. Atlan kurunlardan canmz kurtarmak için bir yerlere saklandk. Uzun bir süre bekledikten sonra dar çktk dedi.

Polis olayla ilgili çok sayda kiiyi gözaltna ald. Hastane bahçesindeki saldrda kullanlan pompal tüfek ve tabancay da incelemek üzere poete konularak götürüldü. Hastane behçesindeki baz sivil ve polis otolarnn da atlan kurunlardan dolay hasar gördüü bildirildi. Olayla ilgili geni çapl soruturma balatld.

Ana Sayfaya Git