Erzurum'da kaza Horasan'dan Kars'a taziyeye gidiyorlardı! Ölüme gideceklerini kim bilirdi!

Erzurum Horasan'da trafik kazası! Horasan ilçesi karayolunda meydana gelen trafik kazaında ilk belirlemelere göre 3 kişinin yaşamını yitirdiği, 3 kişinin de yaralandığı açıklandı. Erzurum'dan taziye ziyareti için Kars'a doğru yola çıkan ailenin geçirdiği korkunç trafik kazasında 3 kişi öldü

Haberler 15.07.2017 - 15:10 Son Güncelleme : 15.07.2017 - 15:44

Erzurum Horasanda trafik kazas! Horasan ilçesi karayolunda meydana gelen trafik kazanda ilk belirlemelere göre 3 kiinin yaamn yitirdii, 3 kiinin de yaraland açkland. Erzurumdan taziye ziyareti için Karsa doru yola çkan ailenin geçirdii korkunç trafik kazas 3 kiinin yaamn yitirmesine mahal verdi. Erzuruma bal Horasan içesi civarnda meydana gelen kaza da hayatn kaybedenlerin isimleri de belirlendi. hORASANDA kaza sonrasnda aracn adeta hurda ynna döndüü belirlendi.

Erzurumdan taziye için Karsa gittikleri örenilen Yüksel Geçener yönetimindeki 25 SK 154 plakal panelvan, Horasan ilçesine 8 kilometre kala sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarndaki bariyere sapland.

HORASANDA HAYATINI KAYBEDENLERN SMLER AçIKLANDI

Kazada otomobil hurda ynna dönerken araç içerisinde bulunan Ferzende Geçener, Güvercin Geçener ve Nuran Geçener olay yerinde hayatn kaybetti. Kazada yaralanan sürücü Yüksel Geçener, yolcular Makbule Geçener ve Semra Geçener ise Horasan Devlet Hastanesinde yaplan ilk müdahalenin ardndan Erzuruma sevk edildi.

AYNI CVARDA MNBÜS KAZASI DA OLMUTU

Erzurumun Köprüköy ilçesinde meydana gelen trafik kazasnda ilk belirlemelere göre 1 kii hayatn kaybetti, 10 kii yaraland.

Edinilen bilgiye göre kaza, Köprüköy ehir merkezine 1 km kala meydana geldi. 55 PG 995 plakal minibüs oförü direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarnda bekleyen 38 YP 328 plakal otomobile çarpt. çarpmann etkisi ile 2 araç arampolden aaya yuvarland. lk belirlemelere göre kaza da otomobil oförü hafif yaraland. Minibüste bulunan 1 kadn hayatn kaybetti, 6s ar 10 kii de yaraland.

Kaza yerine çok sayda ekip ve ambulans sevk edildi. Yarallar, ambulanslarla Erzurum Bölge Eitim ve Aratrma Hastanesine kaldrld. Öte yandan, minibüsün Samsundan Karsa düüne gitmek için yola çktklar belirtildi.

Ana Sayfaya Git