Eşi her şeyi itiraf etti

Bingöl'de foseptikte bulunan parçalanmış erkek cesedinin Yılmaz Bigeç'e (35) ait olduğu ortaya çıktı. Yapılan araştırmada, Bigeç'in eşi Reyhan Bigeç (31) tarafından öldürüldüğü belirlendi. Reyhan Bigeç jandarmadaki ifadesinde, köyde başka biriyle yaşadığı yasak aşkın ortaya çıkmasının ardından eşi ile tartıştığını ve öldürdüğünü itiraf etti. Bilgeç, 'Cesedi odada eklem yerlerinden parçalara ayırıp camdan çıkararak evimin önündeki çukura attım.' dedi.

Haberler 10.05.2021 - 10:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bingölün Karlova ilçesinde, foseptikte bulunan parçalanm erkek cesedinin, 2 çocuk babas Ylmaz Bigeçe (35) ait olduu ortaya çkt. Jandarmann yapt aratrmada, Bigeçin ei Reyhan Bigeç (31) tarafndan öldürüldüü belirlendi. Reyhan Bigeç jandarmadaki ifadesinde, köyde baka biriyle yaad yasak akn ortaya çkmasnn ardndan ei ile tarttn ve öldürdüünü itiraf etti.

Olay, 5 Maysta Sakaören köyünde meydana geldi. stanbulda yaayan Ferit Bigeç, Bingölün Karlova ilçesinde oturan olu 2 çocuk babas Ylmaz Bigeçten haber alamaynca Sakaören köyüne geldi. 13 Nisanda jandarmaya olunun kayp olduuna ilikin ihbarda bulunan Ferit Bigeç, 5 Mays sabah, bahçede soan ekerken, foseptikten gelen kötü kokuyu fark etti. Bunun üzerine jandarma ekiplerine ihbarda bulundu. Bölgeye gelen ekipler, yaptklar aramada foseptike parçalanm erkek cesedi buldu. Jandarma olay yeri inceleme ekiplerince çukurdan çkarlan ceset parçalar, Adli Tp Kurumunda yaplan otopsiyle Ferit Bigeçin olu Ylmaz Bigeçe ait olduu tespit edildi.

ARKASINI DÖNÜNCE TALA BAINA VURMU

Ylmaz Bigeçin öldürülme olayn aydnlatlmasna yönelik jandarma ekiplerince balatlan çalmayla ei Reyhan Bigeç gözaltna alnd. Bigeç, jandarma verdii ifadesinde, köyde bir kiiyle yaad ak ei Ylmaz Bigeç örendikten sonra aralarnda tartma çktn söyledi. Tartmann büyümesiyle einin arkasn döndüü srada kafasna vurduu ta ile öldürdüünü itiraf eden Bilgeç, öyle konutu:

Gündüz vakti saat 14.00 sralarnda kocam bana hakaretlerde bulundu. Ben de sinir krizi geçirerek bana arkasn dönükten sonra kafasna tala vurdum yere dütü. çocuklarmdan biri evde deildi dieri de yatyordu. Cesedi odada eklem yerlerinden parçalara ayrp camdan çkararak evimin önündeki çukura attm.

CESED BABASI TARAFINDAN BULUNDU

Ferit Bigeç, olunun cesedini foseptikte bulduunu ifade ederek, Olum kaybolduktan sonra köye geldim ve kendi çabamla soruturmaya ve nereye gittiini örenmeye çalyordum. Cesedin bulunduu gününün sabah saatlerinde bostanmza soan ektik. Hayvanlar soanlara zarar vermesin diye etrafn örtmek için eimden kuyunun üzerinde bulunan sunta parçasn istedim. Eim sunta parçasn kaldrnca çok kötü koku birden etrafa yayld. Hemen kuyuya doru gidip içine baktm ve orada bir ayak gördüm ve hemen jandarmaya haber verdim. Olay yerine gelen jandarma ekipleri ceset parçalarn çkard. Daha sonra yaplan otopsinin ardndan cesedin oluma ait olduu ortaya çkt dedi.

Eini öldürdüü itirafnn ardndan Reyhan Bigeç sevk edildii adliyede çkarld mahkemece tutuklanrken, jandarma ekiplerinin ise soruturmas sürüyor.

Ana Sayfaya Git