Eşini defalarca bıçakladı, polisi arayıp, 'intihar etti' dedi

Van'ın merkez Tuşba ilçesinde F.K. (30) tartıştığı eşi Muhammed K. tarafından çıkan tartışmada vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçaklanarak ağır yaralandı. Polisi arayan Muhammed K., eşinin intihar ettiğini öne sürdü. Ağır yaralı F.K. hastanede tedaviye alınırken, Muhammed K. ise gözaltına alındı.

Haberler 23.07.2020 - 11:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vann merkez Tuba ilçesinde F.K. (30) tartt ei Muhammed K. tarafndan çkan tartmada vücudunun çeitli yerlerinden defalarca bçaklanarak ar yaraland. Polisi arayan Muhammed K., einin intihar ettiini öne sürdü. Ar yaral F.K. hastanede tedaviye alnrken, Muhammed K. ise gözaltna alnd.

Mulada yaanan ve Türkiyeyi yasa boan Pnar Gültekin cinayetinin ardndan halk kadn cinayetlerini ve kadna kar iddeti lanetlerken, 4 gün önce Vann merkez Tuba ilçesinde de bir iddet olay yaand ortaya çkt. Seyrantepe Mahallesinde oturan ve akam saatlerinde eve gelen Muhammed K. (35), ei F.K. (30) ile iddiaya göre bilinmeyen nedenle tartmaya balad.

VURDU, NTHAR ETT DED

Tartmann büyüyerek kavgaya dönümesi üzerine Mahammed K. bçakla ei F.K.y vücudunun çeitli yerlerinden defalarca yaralad. F.K. kanlar içinde yere ylrken, Muhammed K. bir süre bekleyip, polisi arad ve einin intihar ettiini, ar yaral olduunu bildirdi.

Bunun üzerine olay yerine polis ve salk ekipleri sevk edildi. Ar yaralanan F.K., hastaneye kaldrlarak tedaviye alnrken, Muhammed K. ise polis ekiplerince gözaltna alnd.

Olay tepki gösteren F.K.nn ailesi suçlularn hak ettikleri cezaya çarptrlmasn isterken, Aile Sosyal Politikalar l Müdürlüü de olayn takipçisi olacaklarn belirtti.

Ana Sayfaya Git