Eskişehir son dakika haberleri! Eskişehir'de patlama sebebi belli oldu

Eskişehir son dakika haberlerinde korkutan büyük bir patlamanın yaşandığı yer almakta. Eskişehir'de patlama sesi uyanların hemen aramaya koyuduğu seslerin sebebi kısa süre sonra gündeme çıktı ve kızarmış tavuk satan bir dükkan da meydana gelen gaz sıkışmasının büyük bir patlamaya mahal verdiği açıklandı.

Haberler 26.05.2017 - 01:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Eskiehir son dakika haberlerinde korkutan büyük bir patlamann yaand yer almakta. Eskiehirde patlama sesi uyanlarn hemen aramaya koyuduu seslerin sebebi ksa süre sonra gündeme çkt ve kzarm tavuk satan bir dükkan da meydana gelen gaz skmasnn büyük bir patlamaya mahal verdii açkland. Eskiehirde gaz skmas sonrasnda meydana gelen patlama da 2 kiinin yaraland açkland.

Eskiehir Deliklita Mahallesi brahim Karaolanolu Cadesinde Fatma Ylmaza (58) ait i yerinde mutfaktan szan gazn skmas sonucu patlama meydana geldi. Patamann kzarm tavuk satan bi dükkanda yaand örenildi. hbar üzerine olay yerine çok sayda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Patlamada yaralanan Ylmaz ile onu kurtarmak isteyen Ahmet Yavuz yaraland. Yarallar, Yunus Emre ve EskiehirOsmangazi Üniversitesi Tp Fakültesi Hastanesine kaldrld.

Patlamann iddetinin büyüklüü herkesi ürküttü. Patlama sonrasnda olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yangna müdahale ettii örenilirken, polis ve bomba imha uzmanlarnn da olay yrine gelerek inceleme yapt örenildi.

Ana Sayfaya Git