Esra Erol, Zuhal Topal KHK'ya kafa tuttu! İşte o açıklamalar

Evlilik programlarında şok değişiklik. Esra Erol, Zuhal Topal ve Seda Sayan'ın evlilik programları hakkında açıklamaları ile birlikte Kısmetse Olur yeni bölüm detayları haberimizde.Yayınlanan KHK ile birlikte evlilik programlarının akıbetleri çok konuşulmuştu. İşte Esra Erol Zuhal Topal ve Seda Sayan'da evlilik programı açıklamaları.

Haberler 06.05.2017 - 15:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Evlilik programlarnda ok deiiklik. Esra Erol, Zuhal Topal ve Seda Sayann evlilik programlar hakknda açklamalar ile birlikte Ksmetse Olur yeni bölüm detaylar haberimizde.Yaynlanan KHK ile birlikte evlilik programlarnn akbetleri çok konuulmutu. te Esra Erol Zuhal Topal ve Seda Sayanda evlilik program açklamalar. Bilindii üzere geçtiimiz hafta Resmi Gazetede yaynlanan KHK sonrasnda evlilik programlarnn yayndan kaldrlaca iddia edilmiti. Sonrasnda herkes derin bir bekleyie geçmi ve programlarn ne zaman yayndan kaldrlacan aratrmaya balamt. Ve sunuculardan beklenen açklama da gecikmedi. Dün akam saatlerinde Esra Erola yapmcsndan gelen açklama da programda konu deiikliine gidilmeyecei sert bir dille açklanmt. Sonrasnda Zuhal Topal cephesinde de format deiikliini onaylamam ve deiiklik olmayacan belirtmiti. Gündüz kuanda yaynlanan Ksmetse Olur için de ayn detay söz konusu olmad ve Ksmetse Olur yayndan kaldrld. Kanal D kuanda yer alamayan Ksmetse Olur, kanal d resmi internet sayfasndan sevenlerine ulamaya balad.

ESRA EROL YAPIMCISI AçIKLADI

Esra Erol programla alakal format deiikliine gidilmeyecei açklamsn yapt. ve Biz programmza ilk günkü gibi devam ediyoruz, herhangi bir format deiiklilii yaplmayacak. lk günkü yaynmz naslsa u anda öyleyiz. Biz ayrca 10 yldr bu programda sosyal sorumluluk projelerine destek oluyoruz. Geçtiimiz günlerde Esra Hanm otizmli çocuu olan bir aileye programnda yardm etti. Bu ekilde yolumuza devam edeceiz dedi.

ZUHAL TOPAL FORMAT DEKLN AçIKLADI

Zuhal Topal Esra Erolun açklamasndan sonra sosyal medya hesabndan Zuhal Topalla da format deiiklii olmayacan açklad ve Zuhal Topal: Balattmz sosyal sorumluluk projesi, format deiiklii olarak alglanm. Basnda böyle haberler yer ald. Bu nedenle konuya bir açklk getirmek istedim. zleyenler çok iyi bilirler Türk Kanser Dernei ile yaptmz çalmalar gibi programmzda her yl sosyal sorumluluk projelerine de yer veriyoruz. Bu yaptmz da bir sosyal sorumluluk projesi. Bu defa da imkan olmayan çiftlerin düünlerini yapp, onlar burada evlendireceiz. Format deiiklii söz konusu deil dedi.

KISMETSE OLUR NTERNETTE

Kanal D tarafndan yaplan açklama da Ksmetse Olurun artk internet üzerinnden devamm edeceini belirtildi. Ve Ünlü sunucu Seda Akgülün sunumuyla iki sezondur Kanal D ekrannda yaynlanan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan program Ksmetse Olur 06 Mays Cumartesi günü itibariyle yoluna artk internette devam edecek. zleyiciler www.kanald.com.tr üzerinde Ksmetse Olur için oluturulan sayfada ücretsiz olarak izleyebilecek ifadelerine yer verildi.

Ana Sayfaya Git