Eşsiz manzarada paraşütlü keyif!

Munzur Dağları'nın eşsiz manzarasına karşı yamaç paraşütü keyfi

Haberler 27.01.2021 - 09:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dou Anadolu Bölgesinin gözde kayak merkezleri arasnda yer alan Tuncelideki Ovack Kayak Merkezi, ziyaretçilerine kayan yan sra yamaç paraütü yapma imkan da sunuyor.

Munzur ve Mercan dalar arasnda kurulu 1500 rakml Ovackta, Gençlik ve Spor Bakanlnca 2015 ylnda 5 milyon liralk yatrm projesiyle tamamlanarak hizmete sunulan kayak merkezi, her geçen yl çevre illerden çok sayda vatandan ilgisini çekiyor.

Kayak merkezine gelen misafirlerden bazlar yamaç paraütüyle atlay gerçekletirirken, bazlar da kayak ve snowboard yapp kzakla kaymann keyfini çkaryor.

MUNZUR DALARI

Yamaç paraütü eitmeni Suat Toksun da kayak merkezindeki Kel Tepe mevkisinde paraütle atlay yaparak gökyüzünü renklendirdi.

Kar motoruyla 1200 metre uzunluundaki kayak pistinin zirvesine çkan Toksun, gerekli hazrlklar yaptktan sonra karla kapl Munzur Dalarnn esiz manzarasna kar uçu gerçekletirdi.

Gökyüzünde bir süre kalan ve çeitli akrobatik hareketler sergileyen Toksun, daha sonra güvenli ekilde kayak merkezindeki piste ini yapt.

Toksun, her sene Ovackta tatil yapmaktan büyük keyif aldn söyledi.

Kayak merkezinin yamaç paraütü yapmak için ideal bir alana sahip olduunu ifade eden Toksun, Uçmaktan büyük keyif alyorum. Kayak merkezinde gökyüzünde uçarken aada slalom yapan kayakçlar izlemek zevk veriyor. Yamaç paraütü yapan bütün arkadalar buraya bekliyorum. Gelsinler burada uçsunlar, burann doal güzelliklerini havadan görsünler. dedi.

Toksun, kayak merkezinde her yl yamaç paraütü ile atlay gerçekletirdiini ve bunu gelenek haline getirdiini sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git