Ev buluşmaları tehlikeli!

Batman Valisi Şahin "Mahalle Buluşmaları" programında konuştu "Kız istemeler, nişanlar, düğünler ve kadınların altın günü vakaları artırıyor"

Haberler 07.04.2021 - 09:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batman Valisi ve Belediye Bakan Vekili Hulusi ahin, koronavirüs (Kovid-19) vakalarna ilikin, Kz istemeler, nianlar, düünler ve kadnlarn altn günü vakalar artryor. dedi.

Vali ahin, Mahalle Bulumalar program kapsamnda Kardelen Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi, vatandalarn sorunlarn dinledi, eksikliklerin hzl bir ekilde çözülmesi talimat verdi.

Kentte Kovid-19 vakalarnn artmaya baladn aktaran ahin, Tedbirleri alyoruz ama tedbirler de bir yere kadar. Vatandalarmzn kendi tedbirlerini almalar lazm. dedi.

ahin, özellikle esnaf adna üzüldüünü ifade ederek, öyle konutu:

EV BULUMALARINA DKKAT

çünkü bir ksm insanlarn aymazl esnaf çok ciddi anlamda zora sokuyor. flasa doru götürüyor. Vatandalarmza buradan sesleniyorum. Lütfen tedbirlerinizi aln. Eer bu ekilde tedbirlerimizi almaz isek yeniden kapanmalar gündeme gelebilecek. Kapanmalar istemiyoruz. Hayatn devam etmesini istiyoruz.

Tedbirleri skI ekilde aldklarn, ilçelerde durumun iyi olduunu aktaran ahin, ilçelerde ya sfr vaka ya da çok az vaka olduunu vurgulad.

ehir merkezindeki vakalara odaklandklarn dile getiren ahin, konumasn öyle sürdürdü:

Kz istemeler, nianlar, düünler ve kadnlarn altn günü vakalar artryor. Vatandalara tavsiyemiz toplanma faaliyetlerine ara vermeleridir. Ramazan aynda da toplu iftarlar ve iftar davetlerini resmi ve gayri resmi olarak yapmayacaz ki bayrama huzurla girelim.

Ana Sayfaya Git