Evde kitap okuma etkinliği

Şırnak'ta, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanlığı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında "Evde kal" çağrısına uyan üye ve parti gönüllülerine yönelik ödüllü kitap okuma etkinliği başlattı.

Haberler 03.04.2020 - 00:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kütüphane Haftas dolaysyla farkndalk oluturulmas amacyla balatlan etkinlikte, en fazla kitab okuyup dereceye giren kadnlara çeyrek altn, kitap ve satranç seti hediye edilecek.

AK Parti Kadn Kollar l Bakan Hatice Atan, Özellikle kendi kütüphanemizle ba baa kaldmz bugünlerde okuma alkanl kazandrmak ve en iyi dostun kitaplar olduunu hatrlatmak istedik. dedi.

Bu sayede, kitap okuyan ebeveynin çocuklarna da örnek olacan belirten Atan, öyle konutu:

EVDE OKUMA

Aile fertlerinin elinde kitap gören çocuklar, onlara zevkle elik edecektir. Bu heyecan gördüümüz için etkinliimizi il genelindeki tekilatlarmz arasnda gerçekletiriyoruz. Bundan sonra merkez dahil tekilatlar arasnda gruplar oluturarak, okuduklar kitap saysn özetleriyle birlikte alarak kadnlarmz ödüllendireceiz.

Hedeflerinin bir ayda 7 kitap okunmas olduunu dile getiren Atan, bu hedefe ulaana çeyrek altn vereceklerini belirtti.

Atan, anneleriyle kitap okuyan çocuklara da kitap ve satranç seti hediye edeceklerini ifade ederek, Bu etkinliin kaybedeni yok. Kazanan ise çok olacaktr. dedi.

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann ei Emine Erdoann öncülüünde balatlan okuma yazma seferberliinden rnakl kadnlarn en iyi ekilde faydalandn vurgulayan Atan, kitap okuma etkinliiyle bu bilgilerin tazeleneceini kaydetti.

Atan, Koronavirüs nedeniyle zor zamanlar geçirdiimiz u günleri frsata çevirelim. Evde sevdiklerimizle kalalm ve bol bol kitap okuyalm. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git