Evi Kül Oldu

Yıllarca taşıyıcılık yaparak aldıkları bir gecede kül oldu

Haberler 18.01.2018 - 10:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Kayapnar ilçesine bal Kaldrm Mahallesinde Mehmet ahine ait evde elektrik kontandan çkan yangnda ev, içindeki eyalarla birlikte kullanlamaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre, merkez Kayapnar ilçesine bal Kaldrm köyünde ikamet eden ve tayclk yaparak geçimini salayan Mehmet ahin (28), yllarca çalp biriktirdikleriyle derme çatma bir ev yaparak 5 çocuu ve eiyle birlikte kald baba evinden ayrlarak kendi yuvasn kurdu. Evin bütün eyalarn da alan ahinin emekleri bir gecede küle döndü. Geçtiimiz hafta elektrik kontandan çkan yangnda yapt derme çatma ev, içindeki eyalarla birlikte kullanlamaz hale geldi. çocuunun çizmesinin teki dahil ailesinin bütün giyecekleri ve eyalar yanan ahin, ailesiyle birlikte babas ve kaynpederin de misafir olarak kalmaya balad.

BR GECEDE OLDU BTT

Tam düzenini kurmuken bir gecede bütün her eyini kaybettiini dile getiren ahin, Gece bir sralarnda elektrik kontandan dolay ev birden tututu. tfaiyeye haber verdim. Daha yeni babamlardan ayrlmtm. Her eyim vard. Hiçbir eye ihtiyacm yoktu. Beyaz eyam hiçbir eyim kalmadm. Darda içi olarak çalyordum. Daha yeni bu sene kendimi görmeye balamtm. Bir gecede oldu bitti ite. 10 yldr çalyorum. çöpte çalyorum, tula fabrikasnda hamallk yapyorum. Bütün biriktirdiim hepsi gitti. Allaha çok ükür cana gelmesin de mala gelsin diye konutu.

çOCUKLARIMIN GYSS KALMADI

çocuklarnn da giysisinin kalmadn vurgulayan ahin, unlar kaydetti:

Evin eyas, zahiresi hiçbir eyimiz kalmad. Kim yardm yaparsa Allah raz olsun yapmayandan da Allah raz olsun. Durumumuz bundan ibaret. Devletimiz bana bir yardm etse, evimi yapsa düzenimi kursa Allah raz olsun derim.

Ana Sayfaya Git