Evinde öldürülen kadının cenazesi Pertek'e gönderildi

TUNCELİ'nin Pertek ilçesinde dün gece kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından bıçaklanarak öldürülen 3 çocuk annesi Gülsüm Taş'ın cenazesi, Elazığ'da yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere memleketine gönderildi.

Haberler 23.04.2019 - 10:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, dün gece saatlerinde Pertek ilçesindeki Kaledibi Mahallesinde meydana geldi. Kimlii belirsiz kii ya da kiiler, henüz bilinmeyen nedenle Ta ailesinin evine girdi. ddiaya göre, kii ya da kiiler, evde bulunan Gülsüm Ta (61) ile olu Cafer Taa (30) bçakla saldrp kaçt.

EVNDE ÖLDÜRÜLMÜTÜ

Evden gelen gürültüler ve barmalar nedeniyle komularnn ihbaryla gelen salk görevlilerinin ilk müdahalelerini yapt Gülsüm ve Cafer Ta, Pertek Devlet Hastanesine kaldrd. Tedaviye alnan anne ve olu hayati tehlikelerinin bulunmas nedeniyle Elaz Frat Üniversitesi Tp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Ameliyata alnan Gülsüm Ta, doktorlarn tüm müdahalelerine ramen kurtarlamad. 3 çocuk annesi Gülsüm Tan cenazesi, Elaz Frat Üniversitesi Hastanesinde yaplan otopsinin ardndan topraa verilmek üzere cenaze aracyla Pertek ilçesine gönderildi.

Gülsüm Tan yarn Pertek ilçesinde topraa verilecei örenilirken, tedavisi devam eden Cafer Tan ise hayati tehlikesinin sürdüü belirtildi.

Ana Sayfaya Git