Evlat nöbetinde umutlar artıyor!

Güvenlik güçlerince yapılan ikna çalışmalarıyla son günlerde teslim olan teröristlerin sayısının artması, HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan aileleri umutlandırdı.

Haberler 04.05.2020 - 00:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Savunma Bakanl, çileri Bakanl ve MT tarafndan yürütülen ikna çalmalar sonucu son günlerde teslim olan PKKl teröristlerin saysndaki art, kaçrlan çocuklar için 244 gün önce HDP Diyarbakr l Bakanl binas önünde oturma eylemi balatan aileleri umutlandrd.

PKK tarafndan 4 yl önce kaçrldn belirttii olu Özkan (19) için 9 Eylülden bu yana oturma eylemi yapan Süleyman Aydn, dün terör örgütünün barnma alanlarndan kaçan 3 PKKlnn, güvenlik güçlerine Mardinde teslim olmasnn kendilerini umutlandrdn belirterek, evladna da teslim olmas için çarda bulundu. Aydn, 9 aydr HDP il binas önünde oturma eylemi yapyoruz. Diyarbakrda sokaa çkma kstlamas nedeniyle eylemi evlerimizde sürdürüyoruz. Mardinde 3 kiinin teslim olduunu örendik. Onlarn teslim olmasnda bir çabamz var. Demek ki aileler olarak hepimiz doru adresteyiz. nallah bizim de çocuklarmz gelir. Olumun teslim olmasn istiyorum. Devletimizin efkatli kollarna teslim olun. Gelin olum, teslim olun. Bu HDP ve PKKdan hayr gelmez. nann iyi bir yol olsayd onlar kendi çocuklarn gönderirdi dedi.

BEBENN SMN CUMHURBAKANI KOYMUTU

Süleyman Aydnn ei, 25 Nisanda erkek bebek dünyaya getirmi, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan da bebee Hamza ismini vermiti.

Ana Sayfaya Git