Evlat nöbetindeki anne: HDP il binası olmadan hiçbir çocuk dağa gidemez

Diyarbakır'da PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 184 ailenin HDP il binası önündeki oturma eylemi, 493'üncü günde de devam ediyor.

Haberler 08.01.2021 - 09:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda PKK tarafndan kaçrlan çocuklarnn bulunmasn isteyen 184 ailenin HDP il binas önündeki oturma eylemi, 493üncü günde de devam ediyor. 2018 ylnda 18 yandayken HDP araclyla PKKl teröristlere götürüldüünü söyledii tek olu Mustafa için oturma eylemi yapan Ayegül Biçer, Diyarbakr HDP il binas olmadan hiçbir çocuk daa gidemez. Arac olmadan, PKK dadan inip, ehirden çocuk götürmez. Biz hakkmz olan evlatlarmz koparp almadan bu mücadeleyi bitirmeyeceiz dedi.

ARACI OLMADAN, PKK EHRDEN çOCUK GÖTÜREMEZ

Tek olu Mustafa için oturma eylemi yapan Ayegül Biçer, unlar söyledi: 2018de olumu terörün pençesine kaptrdm. 3 Eylül 2019dan bu yana da HDP il binas önünde mücadele vermekteyiz. Kararlyz sonuna kadar. Hakkmz olan evlatlarmz onlardan koparp almadan buradan gitmeyeceiz. Bize soruyorlar, Niye dier siyasi partilerin kapsna gidip oturmuyorsunuz diye. Biz evladmz kaybettiimiz yerde aryoruz. Kaybettiimiz yerde de bulacamza inanyoruz. çünkü Kandil buras ve PKK içeride. Kandile gerek yok. Diyarbakr HDP il binas olmadan hiçbir çocuk daa gidemez. Arac olmadan, PKK dadan inip ehirden çocuk götürmez. Biz hakkmz olan evlatlarmz koparp almadan bu mücadeleyi bitirmeyeceiz. Tehditlerine hiç boyun emiyoruz, korkmuyoruz, buradayz. Biz sizin kapnza oturduk, bir gün çkp bir açklama yapmadnz. çünkü suçlu olduunuzu biliyordunuz. Kararlyz. Hakkmz olan almadan bu davay bitirmeyeceiz.

Ana Sayfaya Git