Evleneceksen Gel'in damadı Emrah'ın oğlu Tayfur'un sitemkar sözleri

Duymayan Kalmasın'ın konuğu Emrah'ın oğlu Tayfun'du. Günlerdir süregelen babası Emrah ile alakalı spekülasyonlara son noktayı koyan Tayfun, çok çarpıcı açıklama ve iddialrada bulundu.

Haberler 26.05.2017 - 01:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Duymayan Kalmasnn konuu Emrahn olu Tayfundu. Günlerdir süregelen babas Emrah ile alakal spekülasyonlara son noktay koyan Tayfun, çok çarpc açklama ve iddialrada bulundu.

Seda Sayann sunduu Evleneceksen Gel programnda damat aday olan Tayfun Erdoan, Sayann da tevikiyle, u sralar rol ald Ak ve Mavi adl dizisinin çekimleri için Kapadokyada bulunana babas Emrahn yanna gitti.

Tayfunun iddiasna göre Emrah oluyla görümek istemedi ve menajeriyle oluna haber gönderip gitmesini istedi.

Babasn göremeden geri dönen Tayfun Erdoan, olaydan birkaç gün sonra babasnn kardeiyle çekilmi fotorafn görünce duruma içerlenerek sitem dolu sözler söylemiti. Bu paylamn ardndan bir anda gündem olan Tayfun Erdoan, Duymayan Kalmasn programnda artan açklamalar yapt.

5 yldr babasyla görümediini söyleyen Tayfun, babasyla arasnn iyi olduu dönemde televizyona çkmadn çünkü buna babasnn izin vermediini söyledi.

KARDE LE FOTOSUNU PAYLATI

Emrahn Elyesa ile ektirdii ve Olumun uykusu gelmi babasnn kucanda uyuyakalm Elyesam benim her eyim notuyla paylat fotoraf kendi hesabna tayan 27 yandaki Tayfun, zor bir dönemden geçtiini u sözlerle ifade etti: Babama gittim. Babam beni kabul etmedi. Hemen ardndan kardeimle bir fotoraf paylat. Canm yand. Yam kaç olursa olsun, ben de babamn omzuna bam yaslamak isterdim. Bu bir kskançlk deil. Neticede o da benim kardeim. çok zor günler geçiriyorum. çok mu ey istiyorum? Bilmiyorum

Ana Sayfaya Git