Evlenme teklifini kabul etmeyen Sinem'i öldürüp, intihar etti

Mersin’in Tarsus ilçesinde Halil Korkmaz (25) bir süre birlikte olduğu Sinem Sökmen'i (35) tabancayla öldürüp, aynı silahla yaşamına son verdi. Korkmaz'ın evlenme teklifini kabul etmeyince ayrıldıkarı Sökmen'i daha önce de 'Ya benimsin ya da toprağın' diyerek tehdit ettiği ileri sürüldü.

Haberler 18.05.2022 - 00:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mersinin Tarsus ilçesinde Halil Korkmaz (25) bir süre birlikte olduu Sinem Sökmeni (35) tabancayla öldürüp, ayn silahla yaamna son verdi. Korkmazn evlenme teklifini kabul etmeyince ayrldkar Sökmeni daha önce de Ya benimsin ya da topran diyerek tehdit ettii ileri sürüldü.

SNEM ÖLDÜRDÜ, NTHAR ETT

Olay, öle saatlerinde Öretmenler Mahallesinde bulunan Tarsus Halinde meydana geldi Halde nakliye ii yapan Halil Korkmaz, bir süre birlikte olduu tarm içisi Sinem Sökmenin çalt i yerine geldi. Korkmaz, burada belinden çkard tabancayla Sökmenin kafasna ate etti. Yere düen Sökmen, olay yerinde hayatn kaybetti. Kaçan Halil Korkmaz, Hal Camisi yaknlarnda ayn tabancayla bu kez kendi bana ate ederek yaamna son verdi. hbar üzerine olay yerine gelen ekiplerin yapt incelemenin ardndan Sökmen ve Korkmazn cenazeleri otopsi için hastaneye götürüldü.

FOTORAFLARLA TEHDT DDASI

Korkmazn bir süre birlikte olduu Sinem Sökmene evlenme teklif ettii ancak aralarnda henüz bilinmeyen bir nedenle çkan anlamazlk sonucu ayrldklar örenildi. Korkmazn, Sökmeni birlikte çektirdii fotoraflar ailesine göstermekle korkuttuu ve Ya benimsin ya da topran diyerek tehdit ettii iddia edildi.

Ana Sayfaya Git