Evlerine kavuştular

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ahmet Şahin "İl genelinde 10 bin 155 konutun tamamı hak sahiplerine teslim edildi"

Haberler 07.04.2022 - 00:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

rnakn Cizre ve Silopi ilçelerinde terör maduru 45 aile, çekilen kurayla yeni evlerine kavutu.

çevre, ehircilik ve klim Deiiklii Bakanlnca terör madurlar için kent genelinde ina edilen, etap d kalan konutlarn kura çekimi yapld.

çevre, ehircilik ve klim Deiiklii l Müdürlüünde düzenlenen programda, hak sahiplerinin konutlar noter huzurunda çekilen kurayla belirlendi.

l Müdürü Ahmet ahin, ilde terör saldrlar nedeniyle evleri yklan ya da zarar görenler için Toplu Konut daresince yaplan konutlarn kura çekimini gerçekletirdiklerini belirtti.

EVLERNE KAVUTULAR

45 aile için çekilen kurayla ilçelerde tüm etap d konutlarn hak sahiplerine teslim edildiini dile getiren ahin, yeni konutlarnn sahiplerine hayrl olmasn diledi.

ahin, rnak merkezde 5 bin 716, il genelinde 10 bin 155 konutun tamam hak sahiplerine teslim edildi. Kent merkezindeki Yeilyurt Mahallesinde devam eden 4 bloktan oluan 122 dairelik bir projemiz var. Millet kraathanesi, taziyeevi ve 4 bloktan oluan 122 daire için ihale aamasna gelindi. nallah bu 4 bloku da yaptmzda bütün etap içi, etap d konutlar hak sahiplerine vermi olacaz. diye konutu.

ahin, hak sahiplerinin gerekli resmi evrakn tamamlamasyla konutlarna yerleebileceini kaydetti.

Ana Sayfaya Git