Evlilik Dolandırıcılığı

MALATYA'dan enişteleri aracılığıyla Şanlıurfa'ya kız istemeye gelen Tüdün Ailesi, düğün alışverişinde kızın ailesinden kuşkulanması üzerine polise ihbarda bulundu. Polis, dolandırıcı oldukları iddiasıyla 3 kişiyi gözaltına aldı.

Haberler 14.12.2017 - 10:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Matalyada oturan Tüdün ailesi, en büyük oullar Cokun Tüdünü evlendirmek için anlurfada yaayan ad örenilmeyen eniteleriyle irtibata geçti. Enitenin, bir kz bulduunu Tüdün ailesine bildirmesi üzerine Malatyal aile anlurfaya geldi. Kzla bir kez görüen aile, düün karar ald. Ancak evlenmeden önce kz taraf balk paras ile düün listesini yazarak altn, bilezik ve yüzük istedi.

EVLLK VAADYLE DOLANDIRICILIK

Her eyi kabul eden Tüdün ailesi, ilk olarak 4 bin lira nakit paray elden kzn ailesi olduklar önü sürülen kiilere teslim etti. Gül ismindeki gelin aday için dün akam saatlerinde alverie çkld. Tüdün ailesi, kzn ailesi olarak bildii Hatice Ö. akrabalar Zeynep K. ve Kübra A. ile birlikte düün alveri yapt. Alveri srasnda kzn sözde ailesinden kukulanp üphelenen aile, polisi arayarak evlilik vadiyle dolandrldklar yönünde ihbarda bulundu. hbarla Demokrasi Caddesine gelen polis, dolandrc olduklar saptanan 3 kadn yakalayarak gözaltna ald. Malatyal Fuat Tüdün ile damat aday Cokun Tüdün de Eyyubiye Polis Merkezine giderek, kadnlar hakknda ikayetçi oldu.

Ana Sayfaya Git