Eylül’ün cansız bedeni bulundu

Bursa'da yaşayan İbrahim ve Şerife Yağlıkara çiftçi, yaz tatili için memleketleri Polatlı ilçesi Uzunbeyli Mahallesi'ne geldi.

Haberler 30.06.2018 - 15:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Burada, Yalkara çiftinin 3 çocuundan en küçüü Eylül, 22 Haziran Cuma günü öle saatlerinde arkadalar ile birlikte oyun oynamak için evden çkt.

En son evlerinin yanndaki yolda bisiklet sürerken görülen Eylül geri dönmeyince ailesi, dar çkarak çocuklarn aramaya balad.

Arama çalmalar sonuç vermeyince, durum jandarmaya bildirildi. hbar üzerine köye çok sayda asker, AFAD ekibi ve özel bir ekip sevk edildi. 7 gün boyunca havadan ve karadan sürdürülen aramalara karn küçük kzn izine rastlanmad.

Dün akam saatlerine doru, bir vatanda jandarmay arayarak olayla ilgili tutuklanan Uur K.y olay günü Yüzükba yolu mevkiinde arabas ile birlikte gördüünü söyledi. Bunun üzerine ekipler burada ceset arama köpei ile çalma balatt.

Balatlan arama çalmas sonucu ceset arama köpeinin koku hissetmesi üzerine elektrik direi kazld. Yaplan kaz sonras Eylülün cesedi babasnn tarlasnda bulundu. Elektrik direini ise, tutuklu bulunan Uur K.nn diktii belirlendi.

Ankara Valisi Ercan Topaca, Yalkarann cesedinin bulunmasnn ardndan Uzunbeyli Mahallesine gelerek yetkililerden bilgi ald.

Daha sonra açklama yapan Topaca, Biz onun canl ekilde bulunup, onun haberinin verilmesini çok arzu ederdik ama maalesef u anki yaplan tespitler, bu yavrumuzun katledildii yönündedir. ifadesini kulland.

Ana Sayfaya Git