Fabrika köyü diken üstünde

Murat Bayram'ın eşinin amcasını öldürüp, kayınpederini de yaraladığı Fabrika köyünde gerginlik tırmanırken, katil zanlısının evinin ateşe verileceği ihbarı üzerine polis alarma geçti, Evin çevresinde TOMA'lar güvenlik önlemi aldı.

Haberler 12.06.2021 - 00:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda önceki akam boanma aamasndaki ei Nupelda Bayramn babasnn evine pompal silahlarla düzenledii saldrda kaynpederi Cevdet Küntan ar yaralanmasna, kardei Mehmet Fesih Küntan da ölümüne sebep olan cinayet zanls Murat Bayramn ailesinin kald 3 katl eve saldr ihbar alan polis, TOMA, zrhl araç ve çevik kuvvetli önlem ald.

Olay, 9 Haziranda gece geç saatlerde Diyarbakr merkez Yeniehir ilçesine bal Fabrika Mahallesinde meydana geldi. ddiaya üzere, Murat Bayram, boanma aamasnda olduu ei Nupelda Bayramn, babasnn evine gittiini örendi. Bunun üzerine Murat Bayram, isimleri henüz örenilemeyen babas ve amcasn da yanna alarak, kaynpederi Cevdet Küntan evine gitti. Murat Bayram, yannda tad 2 pompal tüfekle evin önünde havaya ate açarak dar çkmalarn istedi. Bunun üzerine kaynpeder Cevdet Künta ve kardei Mehmet Fesih Künta, konumak için kapya çkt. Bu srada damat Murat Bayram ate açt. Kaynpeder Cevdet Künta ve kardei Mehmet Fesih Künta, vücutlarna isabet eden kurunlarla yere yld.

Mahallenin ihbaryla polis ve salk ekipleri sevk edildi. lk müdahalelerinin ardndan ambulanslarla hastaneye götürülen yarallardan Mehmet Fesih Künta hayatn kaybetti, Kaynpeder Cevdet Küntan ise tedavisi sürüyor. Yaanan olayn ardndan polis ekiplerince aranan damat Murat Bayram, isimleri örenilemeyen babas ve amcasnn kald Fabrika Mahallesindeki 3 katl ev Bayram ailesi tarafndan terk edildi.

TOMA ELNDE NÖBET TUTULUYOR

Saldr yaplaca ihbar alan polis ekipleri de taraflarn kar karya gelmemesi üzerine TOMA, zrhl araç ve çevik kuvvetlerle evin bulunduu mahallede geni güvenlik önlemi ald. Polisin teyakkuzda olduu mahallede görev alan çevik kuvvet polisleri, olas bir duruma kar kalkan ve gaz fiekleriyle hazr bekliyor. Sokak içerisinde üpheli olarak görülen kiilere ise polis ekiplerince Genel Bilgi Tarama (GBT) sorgusu yapld örenildi.

POLS ÜPHELLER HER YERDE ARIYOR

Boanma aamasndaki ei Nupelda Bayramn babasnn evini basarak kaynpederi Cevdet Künta ar yaralayan ve kardei Mehmet Fesih Küntan da ölümüne sebep olan Murat Bayram yakalama çalmalar da sürüyor.

ÜPHELLERN YAKALANMASI çN ÖZEL EKP KURULDU

Olayn yaand gece olay yeri inceleme polislerinin yapt çalmann ardndan Asayi ube Müdürlüü Cinayet Büro Amirlii ekipleri de özel ekip kurdu. Olay gerçekletiren damat Murat Bayram, isimleri örenilemeyen babas ve amcasnn yakalanmasna yönelik olarak özel ekip çalmalarn sürdürüyor. Mahalle çevresindeki yüzlerce kameray incelemeye alan ekipler kentin giri ve çk noktalarna da cinayet zanls damadn ekali bildirildi. Ekiplerin geni çapl çalmas sürüyor.

Ana Sayfaya Git