Fabrikada rehin alma!

Fabrikada işten çıkarılan 2 işçi, güvenlik görevlisini bıçak ve satırla rehin aldı

Haberler 22.09.2021 - 10:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfada, çalt fabrikadaki ilerine son verilen 2 içi, 2 bin 500 lira alacaklarnn verilmediini öne sürerek güvenlik görevlisini bçak ve satrla rehin ald. Korku dolu anlarn yaand olay, içilerin jandarma ekiplerince ikna edilerek gözaltna alnmasyla son buldu.

Olay, 2nci Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasnda meydana geldi. ddiaya göre, fabrikada içi olarak çalan Bayram Polat ile Dilek ahin, sözlemeleri feshedilerek iten çkarld. 2 içi, sabah saatlerinde alacaklar olan 2 bin 500 liray tahsil etmek için fabrikaya geldi. verenle görüme istekleri geri çevrilen 2 içi, kendilerini dar çkarmak isteyen fabrikann özel güvenlik görevlisi Gökhan .yi yanlarnda getirdikleri satr ve bçakla rehin ald.

BIçAK VE SATIRLA REHN

Korku dolu anlarn yaand olayn ihbar edilmesiyle bölgeye çok sayda jandarma ve salk ekibi sevk edildi. Güvenlik görevlisini yere yatrp boazna satr dayayan Bayram Polat, ekipler tarafndan ikna edilmeye çalld. Elinde bçak olan Dilek ahin ise yanna kimsenin yaklamamasn istedi. Jandarmann uzun süren çabas sonucu ikna edilen Bayram Polat ile Dilek ahin, bçak ve satr brakp teslim oldu. Gözaltna alnan iki kii sorgulanmak üzere karakola götürüldü. Olayla ilgili soruturma sürdürülüyor.

Ana Sayfaya Git