Faciadan Kıl Payı Kurtuldular

Siirt'in Kurtalan ilçesinde, düğünde ateşlenen silahlardan çıkan mermilerin yüksek gerilim hattına isabet etmesi ve kopan kabloların düşmesi sonucu 6 kişinin yaralanmasıyla ilgili soruşturma sürüyor. Kurtlalan Kaymakam Emre Aydın, "Düğünde çekilen görüntüler ve deliller toplandı, inceleniyor. Şu an gözaltı yok" dedi.

Haberler 27.08.2018 - 09:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siirtin Kurtalan ilçesinde, düünde atelenen silahlardan çkan mermilerin yüksek gerilim hattna isabet etmesi ve kopan kablolarn dümesi sonucu 6 kiinin yaralanmasyla ilgili soruturma sürüyor. Kurtlalan Kaymakam Emre Aydn, Düünde çekilen görüntüler ve deliller topland, inceleniyor. u an gözalt yok dedi.

Olay, dün akam saatlerinde, ilçeye bal Kayabalar beldesinde meydana geldi. Düünde halay çekilirken, kimlii belirsiz kii ya da kiiler tarafndan uzun namlulu silahlarla havaya ate açld. Silahlardan çkan mermilerin yüksek gerilim hattna isabet etmesi sonucu kablolar kopup, yere dütü. Elektrik akmna kaplan 6 kii yaraland.

DÜÜNDE çEKLEN GÖRÜNTÜLERE NCELEME

Yarallardan 3ü Diyarbakr, 3ü de Siirtteki hastaneye kaldrlp, tedaviye alnd. Olayla ilgili balatlan soruturma sürdürülürken, Kurtalan Kaymakam Emre Aydn, jandarma ve polis ekiplerinin düünde çekilen görüntüleri topladn söyledi. Aydn, Ne yazk ki üzücü bir olay ile karlatk. Olayla ilgili geni çapl soruturma balattk ve halen devam ediyor. Olayda çekilen görüntüler ve deliler topland, inceleniyor ancak u ana kadar herhangi bir gözalt. Gün içerisinde gerek jandarma ekiplerimizin ve gerekse emniyet ekiplerimizin yapt çalmalar neticesinde olay aydnlanacaktr. Meydana gelen olayda toplam 6 vatandamz yaralanmtr diye konutu.

MERMLER, 31 BN 500 VOLT ENERJ OLAN HATTA SABET ETM

Öte yandan düünde atelenen silahlardan çkan mermilerin 31 bin 500 voltluk enerji olan hatta isabet ettii örenildi. Beldenin enerji hattn besleyen yüksek gerilim hattnn onarmna baland belirtildi. Dicle Elektrik Datm yetkilileri, yüksek gelirim hattnda onarm çalmas balatldn ve dün akam faciadan dönüldüünü kaydetti.

Ana Sayfaya Git