Fahriye Evcen gelinliği akıllara zarar oldu

İhtişamlı bir düğünle evlenen Fahriye Evcen Burak Özçivit düğününden dedikodular hala devam ediyor. Fahriye Evcen'in gelinliği konusunda u güne kadar çokça yorum yapılırken, Neslihan Atagül ile tasarımının aynısı iddiaları da günlerce magazin gündemine oturmuştu.

Haberler 07.07.2017 - 22:33 Son Güncelleme : 08.07.2017 - 01:56

htiaml bir düünle evlenen Fahriye Evcen Burak Özçivit düününden dedikodular hala devam ediyor. Fahriye Evcenin gelinlii konusunda u güne kadar çokça yorum yaplrken, Neslihan Atagül ile tasarmnn ayns iddialar da günlerce magazin gündemine oturmutu. Fahriye Evcen urak Özçivit düünüe katlmayan Neslihan Atagül, Kadir Doulu çiftine Evcenin gelinlii geçtiimiz gün soruldu. Atagül kesinlikle cevap vermek istemiyorum dedi. Öte yandan yine ayn ekilde gelinliin ;srailli tasarmc Berta Baliltinin gelinliinin kopyas çkt iddialar da ortalkta

Düününün üzerinden bir hafta geçtikten sonra Fahriye Evcen Instagram hesabndan, düünde Instagram hesabndan yapt paylamla düünde emei geçenlere teekkür etti. Teekkür ettikleri arasnda kopya gelinliin mimar ünlü tasarmc Rait Bazbalda yer ald.

Hal böyle olunca gözler yeniden Fahriyenin gelinliine ve gelinliin tasarmcsna döndü. Dikkat çeken gerçek ise ksa sürede ortaya çkt. Neslihan Atagülün gelinliini srailli tasarmc Berta Balilti yapmt. Fahriyenin gelinliinin Neslihann gelinliinin kopyas olduu kabul edilecek olursa, Fahriyenin gelinlii için srail kopyas diyebiliriz.

ahriye Evcenin düünden fotoraflar sosyal medyada yaylmaya balaynca sosyal medya kullanclar benzerlii fark etti. Hatta Fahriye gelinlii bedavaya getirmi, Neslihandan ödünç alm gibi yorumlar yapld. Bunun üzerine Fahriye ve Neslihann gelinlii benziyor mu benzemiyor mu tartmas balad.

DÜÜNÜNDE ÜNLÜLER GEçD VARDI

3.5 yldr birlikte olan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, önceki akam Sait Halim Paa Yalsnda evlendi. çiftin nikhn Beikta Belediye Bakan Murat Hazinedar kyd. Damadn ahitliini Timur Savc, gelinin ahitliini ise Banu Savc yapt. Düün törenine i, sanat ve spor dünyasndan çok sayda isim katld. Davetliler arasnda Sinem Kobal-Kenan mirzalolu, Asl Enver-Murat Boz, Serenay Sarkaya-Kerem Bursin, Nur Fettaholu-Levent Vezirolu, Hatice endil-Burak Sayaar çiftleri de vard.

Boaz manzaral düün töreninin sadece mekan rezervasyonu için Burak Özçivitin 300 bin lira harcad konuulurken, çiftin gelinlik ve damatlk tercihleri de dikkat çekti. Evcen törende Rait Bazbalnn imzasn tayan üç farkl gelinlik, Özçivit de Dervi Bazbal imzal iki smokin giydi. Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, düünün ardndan balayn geçirmek üzere Maldivlere uçtu.

Ana Sayfaya Git