Fatih Bisikletçiler Çarşısı'nda büyük yangın

İstanbul Fatih'te alt geçitte büyük yangın. Trafiği felç eden geçişleri durdruan büyük yangın Haşim İşcan Geçidi Bisikletçiler Çarşısı'nda meydana geldi. Elektrik kontağında çıktığı belirlenen yangın, itfaiye erlerinin yoğun çalışmaları sonrasında kontrol altına alındı.

Haberler 02.06.2017 - 11:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stanbul Fatihte alt geçitte büyük yangn. Trafii felç eden geçileri durdruan büyük yangn Haim can Geçidi Bisikletçiler çarsnda meydana geldi. Elektrik kontanda çkt belirlenen yangn, itfaiye erlerinin youn çalmalar sonrasnda kontrol altna alnd.

Saat 09.30 sralarnda Haim çan Geçidinde bulunan Bisikletçiler çarsndaki bir i yerinin deposunda yangn çkt. Bisiklet ve bebek arabalarnn bulunduu depodaki yangn büyüyerek 2 dükkana daha sçrad. hbar üzerine olay yerine gelen Fatih tfaiyesi yetersiz kalnca Bayrampaa, Beyolu, Bakrköy ve ili itfaiye ekipleri de sevk edildi. Yangn nedeniyle alt geçidi dumanlar kaplad. Taksim istikameti trafie kapatld. Takviye ekiplerin gelmesiyle yangn kontrol altna alnd.

ELEKTRK KONTAI ÜPHES

Bisikletçiler çarsndaki yangnn bir dükkann elektrik kontandan çkt belirtiliyor. Can kaybnn yaanmad yangnda esnaf mallarn kurtarmak için büyük çaba harcad. Esnaf, el birliiyle alevlerin henüz sçramad bisiklet ve bebek arabalarn kurtarmaya çalt. Yangn nedeniyle bir çok bisiklet ve bebek arabas küle dönerken dükkanlarda büyük çapl maddi hasar meydana geldi.

ZARARIMIZ FELAKET

Olay srasnda dükkanda olan esnaflardan Lokman ahintürk, Elektrikten. Elektrii kestim arteli kestim dar çktm. 10 dakika içinde duman her yeri kaplad. Zararmz felaket. çocuk arabalar bisikletler ne varsa yand dedi.

BSKLETLER, BEBEK ARABALARI YANDI

Yangna müdahale etmeye çaltn ama baarl olamadn söyleyen Cemil Gündoan, Hiç anlamadk bir anda elektrik kontandan çkt. Hemen konta kapattk. Su atmak istedik ama alan dard. Bir anda tututu. Alev yüzümüze vurdu. Hemen itfaiyeyi aradk ama itfaiye biraz tersten geldi. Ben süs havuzundan su alp atmaya çaltm ama olmad. Bebek arabalar yand diye konutu.

Esnaf Ömer Karasoy ise, Alev çkyordu. ki kova su attm içeri girmeye çaltk ama yok depo dar. Bebek arabalar oto koltuklar yand. çeri girilmiyor zaten eklinde konutu.

Öte yandan, yangn nedeniyle Haim can alt geçidi trafie katld. Saatlerce duran trafik itfaiye ekiplerinin soutma çalmalarnn ardndan tekrar açld. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme balatt.

Ana Sayfaya Git