Fatih Kumkapı'da otel yangını! Bilanço artıyor

Fatih Kumkapı'da bir otel de çıkan yangın da 3 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Fatih't 6 katlı bir otelde başlayan yangın da otelde bulunan 35 kişinin tahliye edildiği ve 3 kişinin de cesedine ulaşıldığı öğrenildi.

Haberler 14.06.2017 - 01:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Fatih Kumkapda bir otel de çkan yangn da 3 kiinin hayatn kaybettii açkland. Fatiht 6 katl bir otelde balayan yangn da otelde bulunan 35 kiinin tahliye edildii ve 3 kiinin de cesedine ulald örenildi.

Bir kii dumandan etkilenip hastaneye kaldrld. Otel çalanlarndan 3 kii gözaltna alnd.

Yangn, Fatih çifte Gelinler Caddesi üzerinde bulunan Skalion Otelde saat 20.45 sralarnda meydana geldi. ddialara göre, otelin lobisinde bulunan çay kazan büyük bir gürültüyle patlad. Patlama ile otelin lobisi yanmaya balad. Alevler ksa sürede lobiyi sard ve otelin üst katlar duman ile kapland. hbar üzerine olay yerine çok sayda itfaiye ekibi gönderildi. Ksa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, merdiven yardm ile bir taraftan otel müterisi olan çok sayda kiiyi kurtarma çalmasna balarken bir taraftan da yangn söndürmeye çalt.

OTELDE KÜçÜK çAPLI PATLAMALAR MEYDANA GELD

Otelde yangn nedeniyle küçük çapl patlamalar da meydana geldi. Yangn nedeniyle dumandan etkilenen bir kii, stanbul Eitim ve Aratrma Hastanesine kaldrld. Polis ekipleri de cadde üzerinde güvenlik eridi çekerek çevre güvenlii ald. Bölgede özel harekat ekiplerinin de hazr bekletildii görüldü. Yangn gören çevredeki baz vatandalar da itfaiye ekiplerinin çalmalarn merakl gözler ile izledi. Otelin giri ksmndaki camlarnn da krk olduu görüldü. Olay srasnda oradan geçen Muhammed Ylmaz Ben uzaktaydm, dumanlar yükselmeye balad. nsanlar camlara falan çkt. Müterilerin çou yabancyd. Ondan sonra itfaiye geldi, gerekeni yapyor. Ufak tefek patlamalar yaand. Sadece cam patlamalar yaand. Yukarda mahsur kalan insanlar vard onlarda kurtarld zaten diye konutu.

Baka bir görgü tan kii Polis ve itfaiyeye biz haber verdik. Biz buradan geçip eve gidiyorduk, bir baktk duman çkyor. Sonra polis, ambulans ve itfaiye geldi dedi.

tfaiye ekiplerinin söndürülen yangnda soutma ve duman tahliye çalmalar devam ediyor. Yangnn söndürülmesinin ardndan katlarda yaplan aramada 3 kiinin cesedine ulald. Fransada yaayan gurbetçi .C.(21) adl kadn, ili uyruklu S.J.(34) adl erkek ile kimlii belirlenemeyen bir erkein cesetleri Samatya Eitim ve Aratrma Hastanesine kaldrld. Otelden 35 kiinin tahliye edildii örenildi. Otel çalanlarndan 3 kii gözaltna alnd. Yangn ile ilgili soruturma balatld.

FATH BSKLETçLER çARISINDA DA YANGIN çIKMITI

Fatihteki Haim çan Geçidinde bulunan bisikletçiler çarsnda yangn çkt. 3 dükkandaki yangn nedeniyle maddi hasar meydana geldi.

Yangn saat 09.30 sralarnda çkt. Haim çan Geçidinde bulunan Bisikletçiler çarsndaki bir i yerinin deposunda yangn çkt. Bisiklet ve bebek arabalarnn bulunduu depodaki yangn büyüyerek 2 dükkana daha sçrad. hbar üzerine olay yerine gelen fatih itfaiyesi yetersiz kalnca Bayrampaa, Beyolu, Bakrköy ve ili itfaiye ekipleri de sevk edildi. Yangn nedeniyle alt geçidi dumanlar kaplad. Taksim istikameti trafie kapatld. Takviye ekiplerin gelmesiyle yangn kontrol altna alnd.

Ana Sayfaya Git