Fatma Girik hayatını kaybetti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve yaklaşık altı ay önce tedavi için İstanbul'a gelen Türk sinemasının ünlü yıldızı Fatma Girik bu sabah saatlerinde tedavi gördüğü özel hastanede Covid-19'a bağlı viral pnömoni (zatürre) tedavisi görmekteyken gelişen çoklu organ yetmezliği sonucu hayatını kaybetti. Fatma Girik 79 yaşındaydı.

Haberler 25.01.2022 - 11:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ac haberi ilk duyuran ili Belediye Bakan Muammer Keskin sosyal medya hesabndan yapt açklamada, Yeilçamn ve ilimizin büyük deeri, ilçe bakanl yaptm dönemde birlikte çalmaktan onur duyduum eski ili Belediye Bakanmz sevgili Fatma Giriki kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim dedi.

Girikin ölümüyle ilgili hastaneden yaplan açklamada, Türk sinemasnn çnar ve deerli oyuncusu Sayn Fatma Girik Covid-19a bal viral pnömoni tedavisi görmekteyken gelien çoklu organ yetmezlii sonucu hayatn kaybetti. Liv Hospital Ailesi olarak Türk sinemasnn dev oyuncusunu kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Fatma Girikin ailesine ve tüm sevenlerine ba sal diliyoruz. denildi.

FATMA GRKN CENAZE PROGRAMI BELL OLDU

stanbulda hayatn kaybeden Fatma Girikin cenaze program belli oldu. Girik için bugün 10.00da ili Belediyesinde belediye çalanlarnn katlaca anma töreni düzenlenecek. Girik için ikinci tören ise saat 11.00de Cemal Reit Reyde yaplacak. Fatma Girikin cenazesi, Tevikiye Camiinde öle namazn müteakip klnacak cenaze namaznn ardndan topraa verilmek üzere Bodruma gönderilecek.

Ana Sayfaya Git