Ferhat, serinlemek için girdiği nehirde kayboldu

Adana'nın Ceyhan ilçesinde serinlemek için nehre giren Ferhat Batur (16), akıntıya kapılıp kayboldu. Ekipler, Batun’un bulunması için çalışmalarını sürdürürken, yakınları ise nehir kenarında umutlu bekleyişlerini sürdürüyor.

Haberler 13.05.2022 - 00:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adanann Ceyhan ilçesinde serinlemek için nehre giren Ferhat Batur (16), akntya kaplp kayboldu. Ekipler, Batunun bulunmas için çalmalarn sürdürürken, yaknlar ise nehir kenarnda umutlu bekleyilerini sürdürüyor.

NEHRDE KAYBOLDU

Olay, dün saat 17.30 sralarnda D-400 kara yolu Bölge Trafik Müdürlüü yaknlarnda meydana geldi. Tarm içisi ailesiyle çilek toplamaya giden Ferhat Batur, serinlemek için Ceyhan Nehrine girdi. Görgü tanklarnn ifadesine göre Batur, bir süre sonra akntya kaplp gözden kayboldu. hbar üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Batur, bulunamaynca su alt kurtarma ekibi çarld. Aile, kendi imkanlaryla sandalla arama yapt. Dalgçlar, Ferhat Baturun girdii bölgede dün akam saatlerine kadar arama yapt, ancak sonuç alnamad. Olay yerinde baba Mehmet irin Baturu yaknlar sakinletirmeye çalt.

Dün akam sonlandrlan çalmalar bugün sabahn ilk klaryla yeniden balad. Nehir kenarnda çalmalar takip eden yaknlar, umutlu bekleyiini sürdürüyor.

Ana Sayfaya Git