FETÖ-PKK adıyla dolandırıcılık!

Şanlıurfa merkezli 4 ilde düzenlenen telefonda dolandırıcılık operasyonu kapsamında adliyeye sevk edilen 29 şüpheliden 27'si tutuklandı.

Haberler 28.11.2020 - 10:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhuriyet Basavcl koordinesinde, l Emniyet Müdürlüü Asayi ube Müdürlüü ekiplerinin, telefonla aradklar kiilere kendilerini polis, asker ve savc gibi tantarak örgütlü bir ekilde dolandrclk yapanlara yönelik anlurfa merkezli, stanbul, Ankara ve Gaziantepte düzenlenen operasyonda gözaltna alnan 30 üpheliden 29unun emniyetteki ilemleri tamamland.

27 ÜPHEL TUTUKLANDI

Salk kontrolünden geçirilen 29 zanl, youn güvenlik önlemleri altnda adliyeye sevk edildi. Zanllardan 27si tutukland, iki kii ise adli kontrol artyla serbest brakld.

Üç aylk teknik ve fiziki çalma sonucunda, madurlarda kimlik bilgilerinin terör örgütleri FETÖ veya PKKnn eline geçtii senaryosuyla korku ve tedirginlik oluturmak suretiyle iletiim yoluyla dolandrclk yapt belirlenen üphelilere yönelik 24 Kasmda anlurfann yan sra stanbul, Ankara ve Gaziantepteki çok sayda adrese afak vakti operasyon düzenlenmi, hakknda yakalama karar verilen 33 üpheliden 30u gözaltna alnmt.

Ana Sayfaya Git