Fetva uygulaması!

Diyanet, akıllı telefonlar için geliştirdiği "Fetva" uygulamasını kullanıma sundu Diyanet İşleri Başkanlığı, vatandaşlar tarafından en çok sorulan dini sorular ile cevaplarının ve dini bilgilerin yer aldığı "Fetva" uygulamasını mobil cihazlar üzerinden erişime açtı, İOS ve Android işletim sistemleri için ilk versiyonu yayınlanan Fetva uygulamasında binden fazla soru ve cevap yer alıyor.

Haberler 26.04.2020 - 23:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyanet leri Bakanl, vatandalar tarafndan en çok sorulan dini sorular ve cevaplar ile dini bilgilerin yer ald, akll telefonlar için hazrlanan Fetva uygulamasn hizmete sundu.

Bakanlktan yaplan yazl açklamaya göre, Diyanet leri Bakanl Bilgi Yönetimi ve letiim Daire Bakanlnca gelitirilen, Din leri Yüksek Kurulu tarafndan güncel meselelere dair skça sorulan sorulara ve cevaplarna eriilebilecek uygulama, mobil cihazlar üzerinden eriime açld.

FETVA UYGULAMASI

iOS ve Android iletim sistemleri için ilk versiyonu yaynlanan Fetva uygulamasnda inanç, dua ve zikir, temizlik, namaz, oruç, zekat ve sadaka, hac ve umre, kurban, adak ve yemin, aile hayat, ticari hayat, vakf, miras ve vasiyet, sosyal hayat, yiyecek ve içecekler, tp ve salk, kadnlara özel, bidat ve hurafeler balklarnda binden fazla soru ve cevaplar yer alyor.

Ana Sayfaya Git