Fi dizisinin başrol oyuncusu Sarıkaya dizini fena incitti

Fi dizisinin başrol oyuncusu oyucu Sereay Sarıkaya'da kötü haber tez duyuldu. Fİ dizisi çekimleri devam ederken Sarıkaya'nın çekimler sırasında yaralandığı açıklandı. Çekimler sırasında ters hareket yaptığı öğrenilen Sarıkaya'nın 2 hafta ayağa bağlı destekle yürüyeceği açıklandı.

Haberler 11.06.2017 - 01:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Fi dizisinin barol oyuncusu oyucu Sereay Sarkayada kötü haber tez duyuldu. F dizisi çekimleri devam ederken Sarkayann çekimler srasnda yaraland açkland. çekimler srasnda ters hareket yapt örenilen Sarkayann 2 hafta ayaa bal destekle yürüyecei açkland.

Ateli sahnelerin dizisi Finin güzel oyuncusu Serenay Sarkaya, stanbul Bebekte alveri yaparken, magazin muhabirlerine yakaland. Ünlü oyuncunun bacandaki aparat ise muhabirlerin dikkatini çekti.

DZ SETNDE BACAINI NCTM

Sarkayann babacandaki apartn ne olduu ksa süre içerisinde ortaya çkt. Ünlü oyuncu, Finin setinde yapt ters bir hareket nedeniyle bacan incitmi, bu nedenle de bacana özel bir aparat taklm.Muhabirlerin sorusuna yant veren Sarkaya, bacandaki aparatla ilgili Düme sahnemiz vard, ben de gerçekten dütüm. Bacam fena zedelemiim, o yüzden iki hafta daha beni bu aletle göreceksiniz. dedi.

Ana Sayfaya Git