Filyasyon doktoruna saldırı

Batman'da bir eve korona virüs denetimine giden doktor saldırıya uğradı. Saldırıda doktorun burnunda kırıklar oluşurken, saldırgan yakalandı.

Haberler 28.09.2020 - 00:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batman Valiliinden, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) denetimine giden filyasyon ekibindeki doktora saldrya ilikin, Olay gerçekletiren saldrgan ise güvenlik güçlerince en ksa sürede yakalanarak emniyetteki ilemlerinin ardndan savcla sevk edilmitir. açklamas yapld.

Valilikten yaplan açklamada, Pazaryeri Mahallesindeki bir eve cumartesi günü Kovid-19 denetimine giden filyasyon ekibindeki doktorun saldrya urad belirtildi.

Saldr sonucu Dr. Emrah Yavuzklçn burnundan yaralad, saldrgann güvenlik güçleri tarafndan yakaland kaydedildi.

Saldrnn knand açklamada, u ifadelere yer verildi:

Cumartesi günü saat 22.00 sralarnda ilimiz merkez Pazaryeri Mahallesinde bir adrese Kovid-19 denetimine giden filyasyon ekibinde görevli Doktor Emrah Yavuzklç, denetim esnasnda bir ahsn saldrsna uram ve burnunun krld tespit edilerek müahede altna alnmtr. Olaya karan 2 kii hakknda maske ve sosyal mesafe kuralna uymamalar nedeniyle idari yaptrm cezas uygulanm, olay gerçekletiren saldrgan ise güvenlik güçlerince en ksa sürede yakalanarak emniyetteki ilemlerinin ardndan savcla sevk edilmitir.

Ana Sayfaya Git