Fındık işçilerinin çadırlarına tüfekle ateş edip 1 kişiyi öldüren şüpheli tutuklandı

Şanlıurfa'dan fındık işçisi olarak Samsun'a gelen ve çadırda kalan bir aileye yapılan ve 1 kadının öldüğü, 1 kadının da yaralandığı silahlı saldırı ile ilgili adliyeye sevk edilen M.Y. tutuklandı. M.Y.'nin alkol ve uyuşturucunun etkisi altında av tüfeği ile ateş edek olayı gerçekleştiğini itiraf ettiği belirtildi.

Haberler 12.09.2017 - 10:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfadan fndk içisi olarak Samsuna gelen ve çadrda kalan bir aileye yaplan ve 1 kadnn öldüü, 1 kadnn da yaraland silahl saldr ile ilgili adliyeye sevk edilen M.Y. tutukland. M.Y.nin alkol ve uyuturucunun etkisi altnda av tüfei ile ate edek olay gerçekletiini itiraf ettii belirtildi.

Olay, 4 gün önce Samsunun Terme lçesi Bafracal Mahallesinde meydana geldi. anlurfadan fndk içisi olarak Bafracal Mahallesinde gelen ve çadrda kalan ailelere kaldklar yerin kar tarafnda bulunan uaiypli Mahallesi tarafndan kimlii belirsiz kii ya da kiilerce tüfekle ate açld. Açlan ate sonrasnda ayn çadrda bulunan 36 yandaki Perihan Akn öldü, 27 yandaki Nurcan Patak yaraland. Jandarma tarafndan balatlan soruturma sonucu 7 kii gözaltna alnd. Gözaltna alnanlardan 3ü savclk tarafndan serbest braklrken 4 kii adliyeye sevk edildi. 3ü nöbetçi mahkeme tarafndan serbest brakld. Cinayeti ald alkol ve uyuturucunun etkisi altnda av tüfei ile ate etme sonucu ilendiini itiraf eden M.Y. ise tutukland.

Ana Sayfaya Git