Fırat Kalkanı El-Bab operasyonunda 3 şehidin kimlikleri belirlendi

Suriye'de devam eden Fırat Kakanı harekatından 3 şehit haberi yürekleri burktu

Haberler 24.11.2016 - 10:01 Son Güncelleme : 24.11.2016 - 11:26

Frat Kalkan Harekatndan kötü haber duyuldu. Suriyede devam eden El-Bab operasyonunda 3 askerimizin ehit dütüü 5 askerimizin de yaraand açkland. Türk askeri birliine yönelik düzenelenen saldr da ehit düen ve yaralanan askerlerin isimleri henüz açklanmad.

EHTLERN SMLER

Frat Kalkan Operasyonu Kalkan kapsamnda yürütülen El Bab operasyonunda saldrda ehit edilen askerlerin Erdal Bolat, Melih Özcan, Zafer Er olduu tespit edildi. ehitlerden Erdal Bolatn Sivas, Melih Özcann Eskiehir, Zafer Erin memleketinin ise Krehir olduu örenildi.Öte yandan, ehitlerin Gaziantep Adli Tp Kurumunda yaplacak ilemlerinin ardndan memleketlerine törenle uurlanaca belirtildi.

Suriyede Frat Kalkan Harekat kapsamnda yürütülen El-Bab operasyonunda gerçekleen saldrda ilk belirlemelere göre 3 asker ehit oldu, 5 asker yaraland. Edinilen bilgiye göre, Frat Kalkan Harekat kapsamnda El Bab operasyonunu yürüten Türk askeri birliine yönelik saldrda 8 asker yaraland. Yarallar askeri helikopter ve ambulanslarla Kilis ile Gaziantepteki hastanelerde tedavi altna alnd. 3ü helikopter ile biri kara ambulans ile Gaziantep Üniversitesi Tp Fakültesi Hastanesine getirilen 4 yaral askerden 3ünün ehit olduu bildirildi. Yaral askerlerden birinin ise salk durumunun ciddiyetini koruduu örenildi.HA

Ana Sayfaya Git