Bağlar Belediyesi fırınları denetleyip açıkta satılan ekmekleri topladı

Bağlar İlçe Belediyesi, yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirdiği denetimlerde hijyen kurallarına uymayan fırınlar hakkında yasal işlem uyguladı.

Haberler 30.03.2020 - 10:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bakan Hüseyin Beyolunun talimat ile kurulan denetleme ekibi hijyen kurallarna aykr olarak açkta satlan ekmekleri toplad.

Balar Belediyesi ekipleri yeni tip korona virüs salgnna kar sk önlemler almaya devam ediyor.

Belediye Bakan Hüseyin Beyolu tarafndan Zabta Müdürlüü ve Salk leri Müdürlüü personelinde oluturulan denetleme ekibi frnlar denetledi. Ekipler, hijyen kurallarna titizlikle uyulmas gerektiini dile getirerek, hijyen kurullarna aykr olarak açkta satlan ekmekleri toplad. Semt pazarlarnda da 3 metre mesafe kural uygulanmaya baland.

PARKLARA YASAK VE SEMT PAZARLARINA SOSYAL MESAFE ZORUNLULUU

Belediye bünyesinde oluturulan bir baka ekip ise çileri Bakanlnn son genelgesine göre kapatlan parklarda denetim yaparak vatandalar uyaryor. Semt pazarlarnda da sk denetim uygulanyor.3 metre mesafe kuralna uyulmas için uyarlar yaplyor. Belediyenin gda kontrol görevlileri ve zabta personelinden oluan ekipler, pazar esnafna uyarlarda bulundu.

LÜTFEN KURALLARA TTZLKLE UYALIM

Bakan Beyolu, toplum saln tehdit eden korona virüs salgnna kar görevli ekiplerin frnlar denetlediini söyledi. Bakan Beyolu, Ekiplerimiz, hijyen kurullarna uymayan esnaflarmza gerekli uyarlarda bulunarak açkta satlan ekmek ve ürünleri topluyor. Tüm esnaflarmz hijyen kurallarna titizlikle riayet etmeye davet ediyoruz. Vatandalar korumak için ekiplerimiz sahada. Vatandalarmzdan zorunlu olmadkça evden dar çkmayarak kurallara riayet etmelerini rica ediyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git