Fıstık bahçesinde dehşet!

Gaziantep'in Karkamış ilçesinde, kiraya verilen fıstık bahçesinde arazi sahibi ile kiracılar arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada ateşlenen tüfeklerden çıkan saçmalara hedef olan Mehmet Ağgün (61) ile oğlu Hüseyin Ağgün (34) yaşamını yitirdi, olaya müdahale eden bir uzman çavuşun da aralarında olduğu 7 kişi yaralandı.

Haberler 10.08.2020 - 00:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

FISTIK BAHçESNDE KAVGA

Olay, saat 06.00 sralarnda Karkamn Alaçal Mahallesinde meydana geldi. ddiaya göre, Mehmet Agün beraberinde olu ve akrabalar ile birlikte sahibi olduu ve kiraya verdii fstk arazisine gitti. Agün ile fstk bahçesini kiraya verdii kiiler arasnda bilinmeyen nedenle tartma çkt. Bu srada tartmay görenler durumu jandarmaya bildirdi. hbarla fstk bahçesine gelen jandarma ekipleri, arazi sahipleri ve kiralayan grup arasna girerek taraflara engel olmaya çalt.

BABA VE OUL ÖLDÜRÜLDÜ

Tartma srasnda iki taraf yanlarndaki tüfeklerle birbirine ate açmaya balad. Bir uzman çavuun ayandan vuruldugu silahl kavga jandarmalarn müdahalesi ile sonlandrld. Salk ekiplerinin gelmesinin ardndan pompal tüfekten çkan saçmalara hedef olan Mehmet Agün ile olu Hüseyin Agünün hayatn kaybettii belirlendi. Baba ile olun cenazesi morga gönderilirken, yaralanan uzman çavu ile Faik Bucak, smail Bucak, Adem Bucak, Nabi Bucak ve arazi sahibi Agün ailesinden isimleri örenilemeyen 2 kii Nizip ve Gaziantepteki hastanelere kaldrld.

Yeni bir kavga yaanmamas için fstk arazisinde ve yarallarn tedavi gördüü hastanelerde güvenlik önlemi alnd. Olayla ilgili soruturma sürdürülüyor.

Ana Sayfaya Git