FOX TV O Hayat Benim yeni bölüm (88.bölüm) fragmanında nefes kesen anlar!

O Hayat Benim yeni bölüm (88.bölüm)'ü ile bu akşam ekranlara geldi. Peki O Hayat Benim yeni bölüm (88.bölüm)'nde neler oldu? O Hayat Benim 89. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Başrollerini Keremcem, Ezgi Asaroğlu'nun paylaştığı O Hayat Benim son bölüm detayları

Haberler 03.04.2016 - 22:03 Son Güncelleme : 03.04.2016 - 22:03

O Hayat Benim yeni bölüm (88.bölüm)ü ile bu akşam ekranlara geldi. Peki O Hayat Benim yeni bölüm (88.bölüm)nde neler oldu? O Hayat Benim 89. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fox Tvde yayınlanan O Hayat Benim, 88. bölümüyle bu akşam ekranlara geliyor. Başrollerini Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray, Sinan Albayrak, İclal Aydın, Süleyman Atanısev ve Oya Başarın paylıştığı O Hayat Benimde Sultan ve Ganimet karşı karşıyadır. İşte O Hayat Benim 88. bölüm fragmanı...

O HAYAT BENİM 88. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Takipçileriyle 88. randevusuna çıkacak olan O Hayat Benimde olaylar şöyle gelişecek: Arzunun elindeki silahın patlaması, o an karşısında duran herkesin hayatlarını derinden etkileyecektir. Arzunun tek bir şansı vardır artık... Eline silahı veren Kenanın foyasını meydana çıkarmak! Kenanın zorlamasıyla Cemre, Mehmet Emirin hayatına kalıcı bir şekilde yerleşmek üzeredir. Ama bu esrarengiz genç kadının kim olduğunu araştırdıkça ortaya şaşırtıcı bir tablo çıkar. Bu sırada Efsun ve Arda arasındaki yakınlaşma yeni bir evreye girmek üzeredir. Sultan ise her şeyden önce Zeynepin hayatını kurtarmanın peşindedir.

SULTAN VE GANİMET KARŞI KARŞIYA KALIR

Efsunun başarısı, Zeynepin önünde de bambaşka bir yol açar. Fakat Ganimetle Cemalin korktukları şey başlarına gelmektedir. Sultan, zenginlik ve başarı vaat ettiği Zeynepi yoldan çıkarmaya başlamıştır bile... Sultan ve Ganimet karşı karşıyadır. İki anne arasındaki mücadelenin sonu çok karanlık yerlere gitmektedir.

O Hayat Benim Dizisinin Konusu Nedir?

O Hayat Benim dizisinde Keremcem yurtdışında eğitim almış Ateş isimli bir holding CEOsunu canlandıracak. Ezgi Asaroğlu ise üvey evlat olduğunda habersiz üniverssite okuyan ve okul masraflarını karşılamak için bir pastanede çalışan Bahar rolü ile izleyici karşısına çıkacak.

Mehmet Emir ve Hasret birbirini çok seven iki gençtir. Ancak Hasretin babası Yusuf evlenmelerine karşı çıkar. Kızının hamile olduğunu öğrenen Yusuf bey kızının öldüğü haberini yayar ve gençleri bir daha birleşmemek üzere ayırır. Aradan geçen zamanda Hasretin kızı dünyaya gelir. Yusuf bey Hasrete kızının öldüğünü söyler ve Bahar isimli kızı yanında çalışan İlyasa verir. İlyasın Efsun isimli bir kızı daha vardır. Efsun ve Bahar kardeş olarak büyür.

Aradan geçen 20 yılın ardından Yusuf bey bu vicdan azbıyla daha fazla yaşayamayacağı için Mehmet Emire her şeyi anlatmaya karar verir.

Gerçeğin ortaya çıkacağını öğrenen İlyasın karısı sinsi bir planla Bahar yerine Efsunu Mehmet Emire kızı olarak tanıtmaya karar verir.

Yıllar önce hayatı dedesi tarafından çalınan Bahar bu sefer ailesi sandığı insanlar tarafından ikinci defa hakkı olan hayattan uzak tutulur.

O Hayat Benim Dizisi Oyuncu Kadrosu

Keremcem - Ateş

Ezgi Asaroğlu - Bahar

Ceren Moray - Efsun

Sinan Albayrak - Mehmet Emir

İclal Aydın - Hasret

Yeşim Ceren Bozoğlu - Nuran

Süleyman Atanısev - İlyas

Ahu Sungur - Hülya

Didem İnselel - Fulya

Erdal Cindoruk - Salih

O Hayat Benim Dizisi Konusu - Hikayesi

Mehmet Emirle Hasret gençken birbirleri çok seven iki aşıktır. Ancak Hasretin babası bu ilişkiye karşıdır. Hasret tüm engellere rağmen Mehmete kaçar. Ancak çok geçmeden babası Hasreti bularak bir odaya kilitler. O günden sonra Mehmetle Hasret bir daha bir araya gelemez. Aylar sonra Hasretin hamile olduğu anlaşılır. Doğum sırasında baygınlık geçiren Hasrete çocuğunun öldüğü söylenir. Hasretin babası bebeği büyütmeleri için Nuranla İlyasa verir. Aradan 20 yıl geçtikten sonra Hasretin babası Yusuf Ağa hasta olduğunu öğrenir ve ölmeden önce gerçeği söyleyerek Mehmetle kızını buluşturmak ister. Nuranla tartışan Yusuf Ağa kazayla yere düşerek kafasını çarpar ve ölür. Nuranla İlyas polisten korktukları için Yusuf Ağayı bahçeye gömer. Mehmet Emire de kendi kızları Esfunun vererek para koparmayı planlarlar.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır