Freni patlayan otobüs ışıkta bekleyen araçlara çaptı: 2'si ağır 5 yaralı

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde freni boşalan yolcu otobüsü trafik ışıklarında bekleyen 5 araca çarptı. Otobüs, 1 kilometre daha gittikten sonra kavşak inşaatındaki hafriyata çarparak dururken, kazada 2'si ağır 5 kişi yaralandı.

Haberler 30.10.2015 - 17:55 Son Güncelleme : 30.10.2015 - 17:55

Hataydan İskenderuna giden 21 EN 089 plakalı yolcu otobüsünün E91 karayolunun Şekere Kavşağında freni boşaldı. İsmi öğrenilemeyen otobüs şoförü, hızla ilerleyen aracını durduramazken klakson çalarak yoldaki araçları uyarmaya çalıştı.

Yaklaşık 3 kilometre giden otobüs, Deniz Er Eğitim Alayı civarındaki trafik ışıklarında duran 4 otomobil ile 1 minibüse çarptı. çarptığı minibüsün parçalarını da önüne katarak yoluna devam eden otobüs, yaklaşık 1 kilometre sonra Arsuz İskenderun Kavşağında yapımı devam eden köprülü kavşaktaki hafriyata çarparak durabildi.

Kaza sonrası bölgeye çok sayıda ambulans, polis ve kurtarma ekibi sevk edildi. Otobüsün çarptığı araçlarda yaralanan 5 kişi, ambulanslarla hastanelere götürüldü. Yaralılardan 2sinin sağlık durumun ağır olduğu belirtildi.

Kaynak: DHA

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır