Fulya'da 3 kişi ölü bulundu

Şişli Fulya'da bir apartman dairesinde biri kadın 3 kişi ölü bulundu. Polis ilk incelemesi sonucu Yavuz Selim Bektaş (solda) adlı saldırganın, eski kız arkadaşı Beril Varol ile birlikte yaşadığı Ömer Akın'ı öldürdükten sonra intihar ettiğini belirledi. Yavuz Selim Bektaş'ın cebinde intihar notu olduğu belirlendi.

Haberler 28.05.2022 - 00:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, Fulya Mehmetçik Caddesi üzerinde bulunan 4 katl binann en üst katndaki dairede sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, daireden silah seslerinin geldiini duyanlar durumu polise bildirdi. hbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

çilingir eliinde daireye giren polis ekipleri, biri kadn 3 kiinin cansz bedenleriyle karlat. lk inceleme sonucu Yavuz Selim Bekta (34) (altta solda) adl saldrgann, eski kz arkada olduu belirtilen Beril Varol (28) (sada) ile birlikte yaad Ömer Akn (29) öldürdükten sonra intihar ettiini belirlendi. Yavuz Selim Bektan cebinde intihar notu olduu belirlendi. Olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcsnn incelemelerinin ardndan cenazeler Adli Tp Kurumu morguna kaldrld.

L KAYMAKAMLIINDAN AçIKLAMA

ili Kaymakamlnn sosyal medya üzerinden yapt açklamada Bugün saat 07.00 sralarnda Fulya Mahallemizde tabanca ile açlan ate sonucu Kasten öldürme ve intihar olay meydana gelmitir. Yaplan ilk tespitlerde Yavuz Selim Bekta (34) adl kiinin, Beril Varol (28) ile Ömer Akn (29)a (altta) ate etmek suretiyle öldürdüü daha sonra ayn silahla intihar ettii anlalmtr.

Olay yerinde bir adet tabanca ve muhtelif sayda kovan ile üpheli ahsn üzerinden konuyla ilgili olduu deerlendirilen ntihar Notu elde edilmitir. Konuyla ilgili tahkikat devam etmektedir denildi.

YAKINLARI OLAY YERNE KOTU

Olayn duyulmasyla yaknlar olay yerine kotu. Beril Varolun arkadalar ve yaknlar birbirlerine sarlarak teselli buldu. Ölenlerin yaknlar gözyalarna bouldu. Polis olay yerinde bulunanlarn ifadesine bavurdu.

MDAT SES VE 4 EL SLAH SES DUYULMU

Olayn yaand dairenin yan binasnda frn sahibi olan Gökhan Deniz Olay ie gelince örendik. Bi imdat sesleri duymular, onun arkasndan önce 1 el sonra 3 el silah sesi duyulmu. Mahalleden tandmz çok efendi, düzgün insanlard. Biz çok ardk. Burada 1-1.5 yldr yayorlard. Vuran kiiyi tanmyordum ama bir kaç sefer gördüm uzun saçl bir arkadat. Ölenlerden biri kz arkadaym onun. Bir kaç gün önce de kendilerini görmütüm dedi.

NASIL YAPTI BUNU

üpheli Yavuz Selim Bayraktarn yakn olay yerine geldiinde Kimseye zarar olmayan bir çocuktu. Nasl yapt bunu? Ben anneme babama nasl anlatrm bunu? Ben onlara ne diyeceim? diyerek sitem etti.

BB BASKANI EKREM MAMOLU: çOK ACILI VE ÖFKELYZ

Beril Varolun BBde çalt örenilirken Ekrem mamolu da sosyal medyadan yapt açklamada Ne yazk ki gencecik bir çalanmz, Beril Varolu erkek iddeti aramzdan ald. Kendisine Allahtan rahmet, sevenleri ve ailesine basal diliyorum. Bu iddet, bu akl, bu zihniyet bitsin, gitsin artk dedi.

Polisin olayla ilgili soruturmas sürüyor.

Ana Sayfaya Git