Furkan Andıç'ın dizisi Çatı Katı Aşk ne zaman başlayacak

Furkan Andıç'ın başrolünde oynayacağı Çatı Katı Aşk dizisi ne zaman başlayacak. Dizilerin koronavirüs sebebiyle tatil olduğu şu günlerde yeni dizilerin başlayacağı açıklaması çok sıklıkla araştırılıyor. Çatı Katı Aşk dizisi ne zaman başlayacak? Yakışıklı oyuncu Furkan Andıç'ın dizisi Çatı Katı Aşk ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde

Haberler 27.05.2020 - 20:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Furkan Andçn barolünde oynayaca çat Kat Ak dizisi ne zaman balayacak. Dizilerin koronavirüs sebebiyle tatil olduu u günlerde yeni dizilerin balayaca açklamas çok sklkla aratrlyor. çat Kat Ak dizisi ne zaman balayacak? Yakkl oyuncu Furkan Andçn dizisi çat Kat Ak ne zaman balayacak? Detaylar haberimizde.

Kanal D ekranlarnda balayacak olan arollerini Furkan Andç, Ezgi enler, Yiit Kirazc ve Nilay Denizin paylat çat Kat Akn hikayesi, geni ve smscak bir aileye iki yabanc misafirin dahil olmasyla balyor.

Yönetmen koltuunda Bar Yöün oturduu, treadmann Barkn enürenin yazd, senaryosu Saygn Deliba ve Fethi Kantarcya ait dizi, yaz ekranna damga vurmaya hazrlanyor. Yeilçam filmi tadndaki romantik komedi çat Kat Ak, yaknda Kanal Dde

FURKAN ANDIç KMDR?

lkokulu ve liseyi Ataehirde okudu. 2007 ylnda liseden mezun olduktan sonra Ukraynaya gitti. Ukraynada Kiev Politeknik Üniversitesinde ilk sene hazrlk ve dil eitimi ald. kinci senesinde ise ekonomi bölümünde okudu. Eitim sistemindeki denklik koulu yüzünden stanbula dönmek zorunda kald. Bir süre Bilgi Üniversitesinde Radyo ve Televizyon Programcl bölümünde okuyan genç oyuncu, daha sonra 2011-2012 eitim senesi 1. döneminde Yeditepe Üniversitesi Görsel letiim ve Tasarm bölümüne yatay geçi yapt. 2011 ylnda balayan Umutsuz Ev Kadnlar dizisindeki Levent rolünü oynad. 2014 ylnda balayan Kaçak Gelinler adl dizide Selim nan rolünde zengin bir ailenin tek çocuu karakterini canlandrmt. 2015 ylnda ise atvde yaynlanan Krgn çiçekler adl dizide 18 bölüm Gökhan karakterini canlandrd. 2016 ylnda ise Kanal Dde yaynlanan Tatl ntikam adl dizide Sinan karakterini canlandrdktan sonra 2017de Meryem dizisinde Sava karakterini canlandrd.En son 2019 da Her Yerde Sen dizisinde Demir Erendil karekterini canlandrd.

Ana Sayfaya Git