Game of thrones 7 sezon 1 bölüm saat kaçta 7. sezon 1. bölüm yayın tarihi netleşti,İşte tarih

Game Of Thrones 7. sezon büyük bir heyecan ile kaldığı yerden devam ediyor. Dünya da izlenme rekorları kıran Game Of Thrones 7. sezon 1. bölüm bu akşam Amerika'da başlayacak. Merakla Game Of Thrones 7. sezon 1. bölüm ne zaman başlayacak sorusu

Haberler 16.07.2017 - 17:08 Son Güncelleme : 16.07.2017 - 22:59

Game Of Thrones 7. sezon büyük bir heyecan ile kald yerden devam ediyor. Dünya da izlenme rekorlar kran Game Of Thrones 7. sezon 1. bölüm bu akam Amerikada balayacak. Merakla Game Of Thrones 7. sezon 1. bölüm ne zaman balayacak sorusu merakla yantn beklerken peki Türkiyede yayn tarihi ne zaman?

GAME OF THRONES 7. SEZON NE ZAMAN BALAYACAK?

Haftaar önceside Game Of Thrones 16 Temmuzda balayacak açklams yaplmt. Ölümün en younlukla yaand bu hyecanl dizide yaananlar ve yaanacaklar da imdiden merakla bekleniyor. Game of Thrones dizisinin yedinci sezonu 17 Temmuz 2017, saat 04.00 sularnda yaymlanacak. Dier sezonlarn aksine bu sezon yedi bölümden oluuyor.

Uzun bir bekleyiin ardndan kavumaya hazrlandmz Game Of Thrones Time Dergisinin kapana konuk oldu. Game Of Thrones final sezonuyla ekranlara gelmeye hazrlanrken, yapmn bitmesinin ardndan 4 tane spin-off projesi imdiden hazrland.

Game Of Thrones yeni bölümü ile 17 Temmuz Pazartesi günü saat 04.00te Amerika yayn ile ayn anda Digiturk ekranlarnda olacak!

6 SEZONDUR EN çOK ZLENLENLERDEN

Yaynland 6 sezondan beri Game Of Thrones e çok izlenilen dizielr arasnda yerini alrken, her sezon 10 bölümden olumaktayd. Game Of Thrones bu sene 7 bölümden oluacak.

6 sezon boyunca 10ar bölümden 54-56 dakika arasnda çekilen Game of Thrones, 7. sezonda farkl bir konsepte gitti. Dizinin yapmclar 7. sezonu 7 bölüme sdrd ve baz bölümlerde alagelmi dakikalar da at. te merakla beklenen Game of Thronesun 7. sezon bölümlerinin dakika olarak uzunluklar.

Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 1 = 59 Dakika

Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 2 = 59 Dakika

Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 3 = 63 Dakika

Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 4 = 50 Dakika

Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 5 = 59 Dakika

Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 6 = 71 Dakika

Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 7 = 81 Dakika

Tüm dünyada izlenme rekorlar kran Game of Thronesun yedinci sezon prömiyeri dün Los Angelesta gerçekleti. Walt Disney Concert Hallda yaplan galaya dizinin hemen hemen tüm oyuncular katld. Kit Harington, Rose Leslie, Sophie Turner, Maisie Williams, Hannah Murray, Iain Glen gibi isimlerin hazr bulunduu prömiyerde, Maisie Williams ve Sophie Turner, güzellikleriyle göz doldurdu.

IKLIKLAR YARITI

Amerikada 16 Temmuzda, ülkemizde ise 17 Temmuzda izleyici ile buluacak Game of Thronesun krmz halsnda ise adeta klk yar yaand. Herkesin kendine has stiliyle katld galada, Arya Stark karakterini canlandran Maisie Williams, Sansa Stark karakterine hayat veren Sophie Turner ve Tarthl Brienne Gwendoline Christie, gecenen en k kadnlaryd.

Ana Sayfaya Git