Gasp dehşeti!

İstanbul Ataşehir'de bir kadın, gaspçı olduğu belirtilen kişilerin saldırısına uğradı. Saldırı sonrası kadın başından vurularak öldürüldü. Görgü tanığı Ayhan Morkoç, "3 el silah sesi duyduk. Arabaya bineceği sırada vurulmuş, pusu kurmuşlar herhalde" dedi.

Haberler 16.06.2021 - 00:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay sabah saatlerinde Küçükbakköy Mahallesi Baar Sokaktaki holdingi binas önünde yaand. ddialara göre holding çalan Sibel Koçan (41) ve yanndaki irket çalan içinde yaklak 3 milyon lira bulunan çanta ile aracna binecei srada saldrya urad. Yanlarna bir araçla yaklaan silahl 3 kii, çantay almak istedi. Kadnn direnmesi üzerine saldrganlar silahlarn ateledi. Kadn bandan vuran saldrganlar para dolu çantay alarak kaçt.

TÜM MÜDAHALELERE RAMEN KURTARILAMADI

Olay yerine polis ve salk ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ambulansla özel bir hastaneye kaldrlan kadn yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamad. Polis, bo kovan ve araçta inceleme yapt.

Görgü tan Ayhan Morkoç, Bir kadnn vurulduunu gördük. 3 el silah sesi duyduk. Arabaya binecei srada vurulmu, pusu kurmular herhalde diye konutu. Polis kaçan silahl saldrganlar yakalamak için çalma balatt.

ESK KOCASI NTHAR ETT

Bu arada Sibel Koçann eski kocasnn olaydan birkaç saat sonra intihar ettii örenildi. ntihar eden kiinin ayn zamanda irketin orta olduu belirtildi.

Ana Sayfaya Git