Gasptan tutuklandı, sözleri şaşırttı

Kahramanmaraş'ta silah ve bıçak kullanarak bir kişinin 700 lirasını gasp eden 3 kişi tutuklandı. Gaspçılardan biri kendilerini görüntüleyen gazetecilere, "Bizimkisi bir aşk hikayesi" dedi.

Haberler 21.10.2020 - 00:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

smetpaa Mahallesindeki bir apartta yalnz yaayan Ayvaz T.nin kaps çalnd. Ayvaz T., kapy açar açamaz 3 kii ellerindeki silah ve bçakla tehdit edip, içerisinde 700 lira olan cüzdann ve cep telefonunu gasbederek kaçt. Ayvaz T.nin ihbar üzerine çalma balatan Asayi ube Müdürlüü Gasp Büro Amirlii ekipleri, çevredeki güvenlik kameras görüntülerinden üphelilerin Harun N. (27), Ekrem Y. (25) ve Kadire T. (23) olduunu belirledi.

GASPTAN TUTUKLANDI, SÖZLER AIRTTI

Suç kaytlar da bulunan üpheliler, saklandklar evde ayn gün polisin düzenledii operasyonla yakaland. Evde yaplan aramada gasp ettikleri cüzdan ve cep telefonu ile olayda kullandklar pompal tüfekle uyuturucu ele geçirildi. Gözaltna alnarak emniyete götürülen üphelilerden Kadriye T., suçunu itiraf ederek Ayvaz T. ile daha önce uyuturucu alverii yaptn, olay günü de 2 kiinin silahla eve girerek gasp yaptn söyledi.

Sorgularnn ardndan adliyeye sevk edilen Harun N., Ekrem Y. ve Kadriye T. mahkemece tutukland. Cezaevine götürülmeden önce hastanede salk kontrolünden geçirilen gaspçlardan biri, kendini görüntüleyen gazetecilere Bizimkisi ak hikayesi dedi. 3 kii daha sonra cezaevine teslim edildi.

Ana Sayfaya Git