Gaziantep Şahinbey'de son dakika patlama! 13 kişi zehirlendi

Gaziantep'te son dakika patlama. Gaziantep ŞAhinbey ilçesinde Suriyelilerini ikamet ettiği bir evde meydana gelen patlama da korku dolu anlar yaşandı. Elektronik cihaz kaynaklı olduğu belirtilen patlama sonrasında çıkan dumandan 13 kişinin zehirlendiği açıklandı.

Haberler 04.06.2017 - 16:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gaziantepte son dakika patlama. Gaziantep Ahinbey ilçesinde Suriyelilerini ikamet ettii bir evde meydana gelen patlama da korku dolu anlar yaand. Elektronik cihaz kaynakl olduu belirtilen patlama sonrasnda çkan dumandan 13 kiinin zehirlendii açkland.

Edinilen bilgiye göre, ahinbey ilçesi Öretmenevleri Mahallesi Mehmet Tahtac Sokakta bir apartmann en üst katnda yaayan Suriyeli bir ailenin evinden patlama sesi duyuldu. Ardndan çkan yangnda alevler ve duman tüm binay sard. Yangn fark eden apartman sakinleri itfaiyeye haber verdi. hbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, vatandalarn da yardmyla yangnn çkt evde bulunan 4 Suriyeli çocuk, anne ve babas ile baka dairelerde mahsur kalan 7 kiiyi kurtard. Dumandan zehirlenen 13 kii, ambulanslarla kentteki çeitli hastanelere kaldrld. Ekipler, yangn da ksa sürede kontrol altna almay baard. Soutma çalmalarn yürüten itfaiye ekipleri, alevlerin nedenini aratryor.

Ana Sayfaya Git