Gaziantep'te bebek cinayeti... Üvey babası döverken anne dur bile dememiş

Gaziantep'te bulunan bebek cesedi ile alakalı soruşturmalar devam ederken, son dakika korkunç iddialar ortalığı velveleye verdikten sonra netleşti. Gaziantep'te geçtiğimiz gün bebek cesedi bulunmuş buzla sarılı bir valizde bulunan bebeğin kız ve 5 aylık olduğu açıklanmıştı

Haberler 18.12.2017 - 00:55 Son Güncelleme : 18.12.2017 - 01:15

Gaziantepte bulunan bebek cesedi ile alakal soruturmalar devam ederken, son dakika korkunç iddialar ortal velveleye verdikten sonra netleti. Gaziantepte geçtiimiz gün bebek cesdi bulunmu buzla sarl bir valizde bulunan bebein kz ve 5 aylk olduu açklanmt polisin uzun süren çalmalar akabinde korkunç detay ortaya çkt. Gaziantepte valizde bulunan bebein annesi ve üvey babas bebei fci ekilde öldürürken, detaylara da ulald.

Gün geçmiyor ki ülkeden korkunç cinayet haberleri duyulmasn. Gaziantepte yaanan bebek cinayetinde bulunan bebek cesedinin faili meçhulunun üvey babas olduu açkland. Öyle ki bebein öz mü öz annesi de bu korkunç vahete dur demeden izlemi... Nereye gidiyoruz dedirten görüntüler de bebek cinayetini ileyen üvey babann alad için dövdüü ve öldürmek amacn tamad iddias da bir o kadar korkunçluunu korumakta.

Gaziantepte vücudunun baz bölgelerinde kesik ve morluklar bulunan ve buz kalb ile birlikte 100. Yl park içerisinde bulunan bebein vahice dövüldüü ortaya çkt. Olay aratrmak için Gaziantep Emniyet Müdürlüü tarafndan oluturulan özel ekip, olayn yaand bölgenin çevresinde yapt teknik ve fiziksel takip sonucu 1 kadn 3 kiiyi gözaltna ald. çok sayda mobese ve güvenlik kameralarn inceleyen polis, ölü bulunan bebein ölmeden önceki görüntülerine ulat. Ekipler 7 Aralk akam Binevler Mahallesinde kucandaki çocuu döverken güvenlik kamerasna yansyan kiinin, bebei parka brakt tahmin edilen sakall erkek ahs ile ayn kii olduunu belirledi. Ekiplerin, Suriye uyruklu Ziyad El Abdullahn evine yapt operasyonda El Abdullah ile birlikte bebein öz annesi hlas El Baho ve çifte yardm eden bir kii gözaltna alnd.Görüntülerde sokakta yürürken kucanda tad kz bebei dövüp, duvara vurduu görüntüler yer alrken anne hlas El Bahonun da arkadan yürüdüü görülüyor. Anne hlas El Bahonun görüntülerle ilgili ayrld kocasndan olan bebein, sürekli alad için u an birlikte olduu Ziyad El Abdullah tarafndan dövüldüünü söyledii örenildi.Abdullahn bebein, görüntülerin kaydedildii 7 Aralkta ölmü olabilecei ihtimal üzerinde de durulan soruturma sürüyor.

Ana Sayfaya Git