Gaziantep’te bombalı eylem engellendi

İçişleri Bakanlığı, Gaziantep'te bir bombalı eylemin engellendiğini açıkladı. Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen müdahalede, Valilik binası arkasında bulunan 100. Yıl Parkı içerisindeki şüpheli paket bomba İmha ekiplerince kontrollü bir şekilde patlatıldı.

Haberler 20.09.2021 - 10:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

l Emniyet Müdürlüü tarafndan edinilen bilgiler dorultusunda, il genelinde güvenlik önlemleri arttrlmt. çileri Bakanl tarafndan yaplan açklama u ekilde:

EYLEM ÖNLEND

Gaziantep l Emniyet Müdürlüü PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütünün Gaziantepte güvenlik güçleri, kamu kurum ve kurulular ile halkn youn olarak bulunduu alanlara yönelik olarak eylem aray içerisine olduuna dair bilgiler edinmesi üzerine, il genelinde güvenlik önlemlerini artrlmt.

Gaziantep l Emniyet Müdürlüü ekiplerince ehitkamil ilçesi, Valilik binas arkasnda bulunan 100. Yl Park içerisindeki üpheli paket görülmesi üzerine, bölgede gerekli tedbirler alnd. Bomba mha ekiplerince üpheli paket, Jammer (Sinyal Bozucu) da kullanlarak kontrollü ekilde patlatld. lk belirlemelere göre üpheli paketin içerisinde el yapm patlayc düzenei olduu tespit edildi.

Ana Sayfaya Git