Gaziantep'te hayatını kaybeden 290 kiloluk obezite hastası adamın cenazesi iş makinesi ile defnedildi

Gaziantep’in Gazikent Mahallesi’nde yaşayan 290 kiloluk obezite hastası Mustafa Erkan Öztürk, rahatsızlandıktan sonra tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayıp hayatını kaybetti. Obezite hastası adamın cenazesini defnetmek için bulunan yok, herkesi şaşırttı

Haberler 05.01.2016 - 18:03 Son Güncelleme : 05.01.2016 - 18:03

Gaziantepin Gazikent Mahallesinde yaşayan 290 kiloluk obezite hastası Mustafa Erkan Öztürk, rahatsızlandıktan sonra tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayıp hayatını kaybetti. Obezite hastası adamın cenazesini defnetmek için bulunan yok, herkesi şaşırttı

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Gaziantepin Gazikent Mahallesindeki evinde aniden fenalaşan obezite hastası Mustafa Erkan Öztürkün eşi durumu 112ye bildirdi.

Eve gelen sağlık ekipleri Öztürkün cansız bedeni ile karşılaştı. Obezite hastası olan ve ilaç tedavisi gören Öztürkün ağırlığının son zamanlarda hastalığına bağlı olarak 290 kiloya ulaştığı öğrenildi. Evli ve emekli maaşıyla geçimini sürdüren Öztürkün kalbinin, hastalığa ve aşırı kilolarına daha fazla dayanamayarak durduğu belirtildi. Sağlık ekipleri tarafından evden çıkarılamayan Öztürkün cenazesi, itfaiyenin yardımıyla çıkarılarak Nizip Asri Mezarlığı morguna getirildi.

ÖZEL TABUT YAPILDI, KEPçE YARDIMIYLA DEFNEDİLDİ

Nizip Mezarlık Caminde cenaze namazı kamyonetin kasasında kılınan Mustafa Erkan Öztürk, tabutuna bağlanan halat yardımıyla iş makinesi ile kaldırılarak defnedildi.

Ana Sayfaya Git